goteczka
lipcóweczki '09
nooo... Wy tu sobie smacznie śpicie a u mnie dzień tak nerwowo się zaczął
. Oczywiście jak zawsze wyszłam z domu do pracy 'na styk' bo to tylko 7-10 min jazdy samochodem i co??? i mój samochód postanowił NIE ZAPALIĆ! - cham jeden - chyba go BARDZO NIE LUBIĘ!!!! akumulator ma nowiutki więc pewnie immobilizer mu się zblokował ale nie miałam niestety czasu walczyć tylko biegiem gnałam na najbliższy postój taksówek.
No tak mi dziecię z rana zdenerwować noooo..... i gdzie tu wyrozumiałość dla kobiet w ciąży?????
. Oczywiście jak zawsze wyszłam z domu do pracy 'na styk' bo to tylko 7-10 min jazdy samochodem i co??? i mój samochód postanowił NIE ZAPALIĆ! - cham jeden - chyba go BARDZO NIE LUBIĘ!!!! akumulator ma nowiutki więc pewnie immobilizer mu się zblokował ale nie miałam niestety czasu walczyć tylko biegiem gnałam na najbliższy postój taksówek.
No tak mi dziecię z rana zdenerwować noooo..... i gdzie tu wyrozumiałość dla kobiet w ciąży?????

każda z Nas będzie robić zgodnie z własną intuicją i w najlepszej wierze, ale fakt że my z mężem od razu wiedzieliśmy że mały musi być mobilny. Na szczęście on kocha wyjazdy i jak tylko widzi garaż to dobija się do auta, bo on jedzie na wycieczkę dalekoooo :-) obca Nam choroba lokomocyjna itp.
Kupując fotelik wybierasz ten z atestami, który jest profilowany, rozkładany do kilku pozycji, ma regulację szelek, podpórkę na główkę i jest bezpiecznie dla dziecka skonstruowany a nie za przeproszeniem ***** z auchan lub biedronki (nie obrażając fanklubu tego sklepu :-)) w ten sprzęt trzeba zainwestować. Prawdą jest też że niektóre wózki mają gondolę z atestem na przewożenie dziecka, Nasz wózek miał taki atest ale sama się przekonasz że jest to w praktyce nie wygodne dla Was - ciężkie, bez możliwości szybkiego przeniesienia np robisz postój na jedzenie/siku taki dla Was, bobas śpi i co robisz? a) budzisz i płacze??? b) dźwigasz całą gondolę???
, wszystkie przepowienie i oceny na to wskazywały, a tu zaskoczenie
... Chciałabym miec parke więc w drugiej ciązy będę musiała się postarac, tylko nie wiem jak :-)