Agorana bardzo mi przykro z powodu choroby córci, Ty masz ostatnio za dużo takich przejśćWitam wszystkie Mamusie!!!!
Ja niestety znowu nieobecna na forum - ale siła wyższa. Od niedzieli moja córeczka jest w szpitalu (jakaś niezidentyfikowana infekcja) na obserwacji, więc całe dnie tam spędzam.
Poza tym zmiany: dzisiaj miałam usg połówkowe i JEST CHŁOPAK!!!!!
Nie rozpisuje się bo padam na twarz, a jutro raniutko znowu do szpitala((
Pozdrawiam!
współczuję z serducha całego i życzę szybkiego powrotu do zdrowia, jednocześnie składam gratulacje z okazji poznania płci :-):-):-) kolejna szczęściara będzie miała w domu parkę 
JA CHCĘ JUŻ LIPIEC!!!
Ja też :-):-):-) choć się jeszcze doczekamy i potem będzie "ja chce być znowu w ciąży"

U nas kiepawa noc, młody źle spał a rano wstał z katarem. Mnie po nocy krzyż boli, chyba się źle ułożyłam ale mam coraz większe problemy ze spaniem nabokach, dziecie mnie kopie że je gniotę

nie wygląda to za dobrze, ale mi się nie chce za to zabrać, trochę ostatnio ścięłam i wystarczy;-)
ale postanowilam nie malowac. Nie dlatego, ze "zaszkodze dziecku" tylko dlatego, ze sa strasznie slabe i bardzo wypadaja i nie chce ich dobijac kolejnym malowaniem, bo boje sie ze wylysieje