iwon3004
lipcowa mamuśka 09
.. znasz jakichs Dominikow? Bo chodza sluchy ze konkretne imiona sa powiazane z konkretnym zachowaniem - np. Michaly sa podobno baaaardzo ruchliwe i rozbiegane (na podstawie wlasnego doswiadczenia musze sie z tym zgodzic, moj braciszek byl strasznie ruchliwy), Kubusie sa niegrzeczne i rowniez ciezko za nimi nadazyc = rowneiz prawdaa co mowia o Dominikach? Ja niestety nie znam zadnego - ani malego ani duzego
Znam dosłownie jednego Dominika. Taki szalony, ułożony chłopaczek... z małymi pazurkami.

Moja koleżanka jak usłyszała, ze chcemy naszemu małemu dać na imię Dominik to krzyknęła: "no coś ty głupia?!! chcesz mieć syna pedała??!!"
.... nie skomentowałam tego!!!

A ja przepraszam za słownictwo!!!

dzieki za wszystkie wypowiedzi...
juz sie uspokoiłam, najwazniejsze,ze ruchy są a czy są mocne czy nie to chyba rzeczywiście nie ma znaczenia, moze rzeczywiście leniuszkuje teraz, szczególnie,ze ja mam ból głowy od wczoraj i on moze to też czuje...
Juluszka, wszystko jest dobrze! i nie denerwuj się więcej takimi rzeczami. Najważniejsze że są ruchy....

Asiu rzuć plackiem ziemniaczanym;-)

czy ja naprawdę z chojnki się urwałam czy w kapuście wyrosłam że na mnie nie ma określenia ... endokrynolog kazała powtóżyć wszystkie badania i wysłała na usg tarczycy twierdząc, że ona niewie co ma ze mną zrobić , w szpitalu diagnoza 50 na 50 co do zatoru wszystko w próżni zawieszone ... żyć nie umierać