witam wszystkie szczesliwe Mamusie

Ja rowniez mam termin na lipiec 2009, a konkretnie 17 lipiec. Moj brzusio juz jest ogromny i zaczynam sie bac co to bedzie dalej. Waga wzrosla mi o 7 kg, ale na szczescie rozstepow jeszcze nie widac

Poki co zaczynam sie czuc jak slon

Moj Brzdac kopie mnie ze wszystkich sil, ostatnio po pecherzu, co nie jest niczym przyjemnym

Od jakis 2 tygodni zaczynaja mi powaznie dokuczac plecy, juz nie tylko bol krzyza, ale calych plecow zarowno przy siedzeniu jak i lezeniu bleee czuje sie jakbym juz byla w conajmniej 8 miesiacu:-) Jako ze to moje pierwsze Dzieciatko, to ja - jako 'szalona' Mamuska juz mam prawie wsio pokupowane

teraz rozmyslam nam imieniem i musze przyznac ze mamy z tym wielki problem... Rozgladam sie rowniez za szpitalem do porodu i prawdopodobnie bede rodzic w Wodzisławiu, wiec teraz tylko musze tam zadzwonic i umowic sie na szkole rodzenia... Ostatnio zastanawialam sie na tym czy badanie KTG jest obowiazkowe w ciazy? Ja jestem w 27 tygodniu i nie miala go jeszcze i nie wiem czy to jest normalne? Jak to u Was wyglada Dziewczny? Mialyscie juz takie badanie?? pozdrawiam cieplo Magda