MAdziolka-:-)no to teraz dzieki tobie;-):-):-):-) niemam juz zadnego pomysłu na spedzenie popołudiaaaaanaprawde dziekuje baardzooo
..hahahah;-);-);-)
hehe no to kruca fix zmascilam

sooorrryyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MAdziolka-:-)no to teraz dzieki tobie;-):-):-):-) niemam juz zadnego pomysłu na spedzenie popołudiaaaaanaprawde dziekuje baardzooo
..hahahah;-);-);-)

sooorrryyyyy
;-)postanowilam sie trooszke zdrzemnac...pozniej długi orzezwiajacy prysznic i lekka kawusia:-)zyc nie umierac ,,,musze przyznac ze coraz bardziej podoba mi sie to słodkie lenistwo
za dwie godzinki lece na wizyte kontrolna...mocz bicie serduszka i takie tam ..o mały włos o tym zapomniałam...
heh moze jutro;-)...
...na mnie działa jak płachta na byka
...ale musze wam zadac to pytanie ...duzo przytyłyscie od poczatku ciazy? ..ja musze przyznac ze mogłabym juz spokojnie wystartowac ,w wadze lekkiej...w zawodach sumo
:-)
...wzrost 175 waga....
wstyd przyznac..17przybrane
Mam pytanie czy któras z Was ma ten sam problem co ja, chodzi mi o puchniecie nóg z tego powodu kupilam sobie rozmiar wieksze buty na mature dzis postanowilam ze "rozchodze" je przy okazji odwiedzic kolezanke ktora mieszka blisko, poszlam posiedzialam u niej z 3h wstaje ubieram buty i noga sie nie miesci, macie na to jakies sposoby?
Adddaaa
niestety puchniecie nóg będzie nam towarzyszyć pewnie jak najczęściej, niby pomaga picie dużej ilości wody, odpoczywanie z nogami uniesionymi wyżej, unikanie soli... to może zmniejszać obrzęki, jednym pomaga odpoczynek innym wręcz przeciwnie spacery...
ale czasem nie ma na to rady i trzeba to po prostu przetrwać, teraz jak się zrobiło cieplej to pewnie bardziej będą nam puchnąć nogi
ja już się przerzuciłam na klapki i jeśli nie zrobi się zimno to w nich zostanę do końca

aha babeczki zamierzacie sie opalac ???ja oczywiscie brzusio zakryje ale nieukrywam ze chciałabym sie troszke zarumienic...![]()

Nie opalam się jakoś specjalnie ale słońca też nie unikam. Dlatego już teraz nie należę do "białasów" czy jak to tam się inaczej mówi

Ale było pięknie....

] i o cesarkach

zaświadczenie od psychiatry - tokofobia to się nazywa i oni wtedy nawet nie próbują sn tylko od razu biorą na operacyjną
cos cichutenko dzisiaj
....pewnie kazda korzysta z pieknego majowego popołudnia ...ja wrociłam zadowolona z wizyty kontrolnej wszystko gra to najwazniejsze:-) zjedlismy z moim kochaniem kolacyjke a teraz tez idziemy sie przewietrzyc i zachciało mi sie loda z automatu hehehe
wiec nieodpuszcze u mnie dopiero wpołdo osmej godzinke w czesniej niz w PL a pomimo tego słoneczko jeszce pieknie swieci
...ja tez uwarzam ze troszeczke
tagze korzystam poki moge
miłego wieczorku i........

.... i powiedział też, że moje serducho to wskazanie do cesarki także chyba juz wiem co mnie ostatecznie czeka bo wszystko razem wzięte składa się tylko w jedno - cięcie (a mały nadal nie chce się przekręcić i wali mamusię z byka po żebrach!)
Jak one reaguja gdy wiedza ze laska miala cesarke bo ma nawalone w glowie? Zapytaj sie moze kochana tej kolezanki jak one do tego podchodza - jesli luz to w poniedzialek pedze do psychiatry i spie spokojnie do 39 tygodnia 
u mnie na razie 13 
A wejscie po schodach to oczywiscie zadyszka... Kurde, tak mi sie chce fitnessu! Ciekawe ile po cesarce musze czekac z pilatesem i joga? Niby tak jest rozciaganie miesni wiec pewnie 3 miesiace minimum...
Wozek kupiony - bedzie w srode. Pieluchy, butelki itp. tez juz prawie gotowe. Czego nie mam to wrzucilam w liste prezentow i szykuje sie na 6 czerwca na baby shower - juz mam 25 osob na liscie gosci i mnostwo wymyslonych gier i zabaw ludu polskiego - w takich chwilach super miec dom z ogrodem
Siostra mi pomoze w salatkach, szaszlykach itp a wielki niebieski tort z misiem zamowie juz gotowy