reklama

Lipiec 2009

Witam babeczki:-(:-(:-(dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia..oj przydało sie bo bol gardła dzieki Bogu przeszedł i czuje sie doskonale ale nie to jest powodem mojego smutku....:-(
Moj M powiedział mi przedwczoraj ze sie zle czuje, rece mu dretwieja ,jakies palpitacje serca w pracy i w nocy...jest zmeczony i td...niebrałam tego jakos na serio,mowiłam ostatnio za duzo pracuje i powinien albo z jakiejsc pracy niestety zrezygnowac...albo wziasc dłuzszy urlop tym bardziej ze trzeba baterie naładowac przed lipcem...a on jak to on uparty ,zreszta pracocholik...mowi ze zobaczymy moze po porodzie sobie odpusci i tak dalej...
Az wkoncu dzisiaj zabukowalismy bilety do polski bo widze ze to nieprzelewki tym bardziej ze leczy sie na cisnienie...a niestety w naszej pieknej miejscowosci niema nawet głupiego kardiologa coby serduszko sprawdzic czy sie cos nie dzieje:-(...ehh co tam kardiolog tu nawet szpitala niema ja bede musiała jechac na porod 1,5 godzinny,,,bo konkretne miasto oddalone o 1,5 godziny ..a i tak pewnie nie sprawdzili by tego porzadnie co jak co ale w polsce jednak słuzba zdrowia lepsza...
konczac chce tylko powiedziec ze stresuje mnie to juz wszystko po pierwsze ze zostane sama do 16 maja w domu..bo M chce zrobic gruntowne badania i odpoczac...po drugie martwie sie o jego zdrowie...:wściekła/y:jak sie wali to sie wali.....pozdrawiam babeczki dousłyszeniaa;-)

reklama
el@ - bedzie dobrze, lepiej zeby teraz pojechal na badanka, niz zby wyjechal jak sie dziekco urodzi. A tak to sie przebada gruntownie i bedzie mogł sie cieszyc kazda chiwla z twoba i dzidziolkiem. Wiesz moze te wsyztskie objawy z przmeeczenia, ze stresu. Moze faktycznie poczuje sie lepiej jak poleci do Pl do rodzinki i odpocznie. A do 16 nie az tak daleko dasz sobie rade :] pozatym u nas na forum zawsze ktos sie znajdzie zeby pogadac :] w koncu tyle nas tu zaglada :]

No to troche nadrobilam :-)
Monia odpoczynek Ci sie nalezy :tak: W lipcu bedziesz miala co robic przy dzidzi :-)
Iwon, Fioletowa, Kasiurek zadyszka to juz chyba normalna w tak zaawansowanej ciazy :tak: Ja jak wejde po schodach do siebie to musze usiasc zeby zlapac oddech :szok: a najgorzej jak cegos zapomne i musze latac po tych schodach tam i z powrotem :tak::szok::tak: a ze z pamiecia tez ostatnio gorzej czesto sobie tak latam :-D
Asiu zdrowka dla malzona niech Cie tak nie meczy :blink: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z tym lozyskiem :tak: bede trzymac kciuki za Was :-)
Joanna witaj w gronie lipcowek :-) oszczedzaj sie i sluchaj lekarza a napewno bedzie wszystko dobrze :tak::-):tak:
Anika, Natalia starajcie sie myslec pozytywnie :blink: chyba kazda z nas sie boi ale grunt to pozytywne nastawienie :tak: w kazdym razie tak sadze i staram sie byc optymistka :tak:
Beata moze odpoczywaj wiecej :blink: ja ostatnio jak wyszlam poplacic rachunki to myslalam ze do domu nie wroce :tak: brzuch jakis dziwny mi sie zrobil i troche pobolewal a wcale duzo nie chodzilam :szok:
Powodzonka dla wszystkich wizytujacych :tak: Kciuki za Was zacisniete :-) Zdroweczka dla choruszkow i jak najmniej stresu dla wszystkich ciezaroweczek :-) Buziam wszystkie w brzusio :-D

Witajcie kochane.

Ja wlasnie od lekarza wrocilam bo musialam kontrolne badania zrobic.A cala noc to sie modlilam zeby wyszly dobrze bo w przeciwnym wypadku musialabym znowu do szpitala-a tego to nie chce :-(:-(:-(:-( Badania wyszly wszystkie dobrze ale z cisnieniem troche kiepsko ( 160/90) Lekarz przepisal mi tabletki na zbicie i zobaczymy jak bedzie dalej :tak::tak::tak::tak::tak: Ale jak narazie to czuje sie dobrze i co najwazniejsze moja kochana coreczka tez :-):-):-):-):-):-):-):-)

Przesylam buziaki wszystkim!!!

Ja dziś jadę do szpitala ale nie z sobą tylko koleżankę odwiedzić, bo miała operację.
Humor mi się popsuł-pokłóciłam się z Dawidem. Poczytałam o tym łożysku i w ogóle i chyba nie mam wyjścia jak w następnym tygodniu porobić wszystkie zakupy i dla mnie i dla Hani, bo to będzie 33 tydzień i nie znam dnia ani godziny. A ze wszystkim jestem w lesie. Mam tylko ciuszki- nie wyprane jeszcze, wózek i łóżeczko. Do siebie nie mam nic. Kosmetyków do maluszka zero, pampersiaków brak, butli, materacyka, pościeli, pieluch i w ogóle wszystkiego co jest na samym początku najważniejsze nie posiadam. Trza się za wszystko wziąźć bo czas leci nieubłagalnie.

Asia-
A no leci, leci...jak cie to pocieszy to ja tez jeszcze prawie nic nie mam!! Mysle ze w sobote wybiore sie z Danielem na duuuuze zakupy :-):-):-):-):-)

AsiuJan właśnie wczoraj się zorientowałam ,ze mam tylko piżamę i kapcie, a gdzie biustonosz do karmienia majtki jednorazowe, nakładki na piersi i wkładki laktacyjne, więc wybrałam się na zakupy, teraz brakuje mi tylko tego biustonosza, a jeszcze muszę poprać ubranka, na szczęście proszek już mam. Ale ponoć kobiety ciężarne sa bardzo roztargnione he he he!

NIUTA3 a jaki proszek na ubranka dla dzidzi masz?? Bo normalnie ja uzywam Persil ale nie wiem czy dzieciaczka ciuchy tez mozna w tym proszku prac....i czy lenor mozna uzywac??

A ja dziś porobiłam w ogródku z rana, zrobiłam pranie i brzucho zaczął boleć, niedobrze mi się zrobiło. Odpoczęłam i już lepiej:-) Człowiekowi się wydaje, że może dużo zrobić, a tu jednak banalne rzeczy stają się ciężkie:no: Zadyszki dostałam po wczorajszym dłuższym spacerze z mężem, a on taki zdziwiony był, że już nie mam siły chodzić:baffled:

Niuta oj tak, roztargnienie coraz większe ostatnio u kumpeli trzy razy się cofałam bo czegoś nie wzięłam:baffled:
AsiaJan, pewnie skompletuj już rzeczy, będziesz spokojniejsza że je już masz, ja też już powoli kompletuje po co potem się stresować :tak:Ach ci faceci już by mogli sobie darować w tych miesiącach.
Ela, nie przejmuj się posiedzisz właśnie więcej na forum z nami:-) A przynajmniej po powrocie będzie jak nowo narodzony i gotowy do pomocy przy dzidzi:-):tak:
NataliaSe ja też się boję chyba coraz częściej porodu i tego czy dzidzia będzie zdrowa, nie wiem po co oglądałam filmy z porodu, ale jakoś trzeba to przeżyć.
Fioletowa też mam coraz gorsze sny i takie głupie, nie wiem czy to już z obawami jest związane, dziwne
Joanna witaj na forum i zdrówka życzę

Agnieszka tu na forum jest ankieta jakiego proszku najczęściej używają dziewczyny do prania ciuszków, są specjalne proszki nie zawierające tyle chemii
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowe-dziecko-f24/jaki-proszek-dla-noworodka-10481/

Ostatnia edycja:
reklama
ja już się nie mogę doczekać jutra, sprawdziłam w necie, hurtownia do której chcę jechać ma jutro czynne i zaczynają wyprzedaż wózków, więc sobie pooglądam, pojeżdżę i może już się na coś zdecyduję
poza tym chcę pokupować jak najwięcej rzeczy, żeby mieć z tym spokój

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry