Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)....ogolnie mam jakos ostatnio problemy ze spaniem ale przeciez to norma
a zadyszka,tchu brak czasami
,siostra z tlenem by sie przydala 
...przytylam w sumie malo ale za to wszystko doslownie poszlo mi w brzuch i jest naprawde czasami bardzo ciezko,o losie co my ciezarne musimy znosic...a wczoraj ubralam bluzke po tygodniu i stwierdzam stanowczo ze jest mi tak obcisła ze ja juz na wyzsza półke wrzucilam niech se poczeka na lepsze czasy
...

, szybko sie mecze i nogi i dlonie mi puchna....

Natalia Se - wiesz co ja to juz sie boje, boje sie porodu tego ze cos sie moze małemu stac w czasie porodu, lub ze ogolnie cos sie stanie -ja to w ogole czarnowidzctwo jakies uprawiam czy wy tez tak macie czy tylko ja ?
ps przeraszam za post pod postem![]()

mi się wydaje że to normalne, ja będę rodzić drugi raz i też mam lekkiego pietra ;-) może mój pierwszy poród tak wpłynął, bo nie był krótki ani łatwy choć jak się zostaje matką to już tak będzie - część z naszego ego będzie o wszystko się martwić, ważne by ta część nie zaczęła dominować
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, poszliśmy jakieś 2 kilometry nad stawek gdzie się psina pokąpała i wkurzyła paru wędkarzy <hehehe> potem plac zabaw, a teraz jakieś plany obiadowe muszę sklecić.
Namówiłam łosia żebyśmy jutro skoczyli nad jeziorko![]()

siedzę bezsilna a za 15 min turbo wigor i bądz tu człowieku mądry :-):-):-)
mi się wydaje że to normalne, ja będę rodzić drugi raz i też mam lekkiego pietra ;-) może mój pierwszy poród tak wpłynął, bo nie był krótki ani łatwy choć jak się zostaje matką to już tak będzie - część z naszego ego będzie o wszystko się martwić, ważne by ta część nie zaczęła dominować
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, poszliśmy jakieś 2 kilometry nad stawek gdzie się psina pokąpała i wkurzyła paru wędkarzy <hehehe> potem plac zabaw, a teraz jakieś plany obiadowe muszę sklecić.
Namówiłam łosia żebyśmy jutro skoczyli nad jeziorko![]()