Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Planowałam dopiero powiedziec w święta taka miła niespodzianka miała być, ale niewytrzymaliśmy
.Ja dla swojego małgo rok temu kupiła ciastoline i nawet ładnie sie bawił wszcześniej miał plasteline ale oczywiscie pod nadzorem ja bardzo wcześnie dla mojego kacperka kupywałm takie gażety plastyczne bo sama lubie malować a farby miał w wielu 2 lat tylko że akwarele a nie plakatówki. Ale myśle że ciastolina to super sprawa jesli sa tam dorzucone rózne dodatki moj mały ma rożnego rodzaju oczy buzie kapelusze i zakei coś do robienia włosów nożyczki i bardzo lubi sie tym bawić.Ja sobie buszuje po allegro w poszukiwaniu prezentów dla małego T. Macie jakies pomysły? Wszyscy mnie pytaja co mu kupić(23 grudnia) na urodziny i na gwiazdkę, a ja nie mam pojęcia, bo on chyba wszystko ma. Mamy starszakow, czy ciastolina to dobry pomysł dla dwulatka?
A ja mam pytanko. Czy lekarz dał Wam zaświadczenie o tym że jesteście w ciąży? Właśnie wyczytałam że takie zaświadczenie trzeba dostarczyć pracodawcy a ten konował u którego byłam 2 tygodnie temu nawet o tym nie wspomniał. W pracy ciążą jeszcze się nie chwaliłam ale jeżeli takie zaświadczenie jest niezbędne to wolę je mieć przy sobie na wypadek gdybym gorzej się poczuła albo gdyby chcieli mnie wysłać w jakąś pilną delegację... W poniedziałek idę do lekarza więc wtedy mogłabym o nie poprosić