Witam i ja.
Wczoraj jakoś dzionek zleciał jak M jest w domu to dostępu do kompa zbytnio nie mam. Szuka nam nowego samochodu itp więc nie krzyczę zreszxtę nie miałam wczoraj sił.
Dziś wybraliśmy się do NFZ jestem spokojna bo z miejsca wyrobili nam europejską kartę zdrowia wrazie "tfu tfu" byśmy musieli skorzystać. W lutym wybieramy się na urlop do teścia do Irlandii i igdy nic nie wiadomo.
W czwartek moja teściówka wraca do Irlandii będę tesknić

Nie jest taka zła ale czasem potrafi mnie wkurzyć. Nawet jak nie byłam w ciąży i hormony mi nie skakały. Wykorzystuje syutuacje i podburzam mojego by ją opierdzielał za różne rzeczy, ale fajnie jak się słucha

choć czasem mnie opierdzieli że przesadzam
Witam nowe mamuśki i trzymam kciuki za wizyty. Ja swoją mam w czwartek ciekawa jestem jak będzie bo ma mi badać przeziernmość itp. Wieczorami mam twardawy brzuch koleżanka która do niego chodziła rok temu też tak miała i skierował ją na zastrzyki. Mam nadzieję że u mnie się obędzie. Dziś wyjątkowo kłuje mnie z prawej strony, a dzidziusia jeszcze nie czuje, ale mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć w czwartek że wszystko oki.
Dziś z m będziemy oglądać Madagaskar (jestem w szoku bo on nigdy nie chciał tego typu bajek oglądać - robi się przyszły tatuś

)
Jak mi się uda to jeszcze dziś zajrzę. Pozdrowionka, dużo zdrówka i buziaki :-)