reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

bedziemy trzymac kiukasy :]
Widze ze dzis kazda z nas odwiedzała Teściów :]
mam pytanie do dziewczyn bedacych w 18 -19 tygodniu i ktore czuły ruchy dziecka ...gdzie dokładnie je cuzłyscie tzn w jakim miejscu w brzuchu nie wiem nad pepkiem, kolo pepka, w pachiwnie ...

reklama
Stopi jak wpadl na te 3 dni to chyba byl bardzo zmeczony ;-) Ja mam czasamirzez caly dzien ochote pomeczyc mojego, ale wieczorkiem okazuje sie ze brak mi juz sil na cokolwiek :zawstydzona/y:

Oj, wymeczony był :-) :-) mam nadzieje, że jutro juz przyjedzie i też go wymęcze :-) Asia - widzisz tesciowa, nie taka zła :-)

Dobra teściowa to martwa teściowa;-);-) oczywiście żartuje, aż tak źle jej nie życzę! Brzuch mnie zaczął ostrościowo nawalać i wzięłam nospę, bo już wytrzymać nie mogę. Nie wiem od czego ale cały czas sobie wmawiam, ze teraz to już tak wszystko będzie boleć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja taka krucha, delikatna, nie potrafię walczyć z bólem a tu poród przede mną:szok::szok::szok::szok: na samą myśl mam skurcze macicy:no::no::no::no::no: nie ma innego sposobu niż poród? Mogły by bociany jednak przynosić. Jaka wyręka? A z drugiej strony może to jest głupie porównania ale weżmy np takie kury. które niosą jajka. Przecież robią to tak często? A mają małe dziurki a jajko spore? Może i głupie tzn na pewno głupie porównanie ale tak jakos mi przyszło do głowy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kasiurek- ja ruchy czuje pomiędzy pachwiną do wysokosci pępka. Pewna nie jestem, ale w jednym koncu chyba kopią mnie nózki a w drugim boksuja rączki, ale które jest które nie mam pojęcia.Moja lekarka powiedziała że mam dośc nisko macice i chyba stąd te ruchy w pachwinie.

Asia
- kur nigdy nie hodowałam ale cos mi w głowie świta, że takie jajo zaraz po złożeniu ma miekką skorupkę a po chwili twardnieje, ale czy to prawda czy mnie ciocia wkręcała to nie wiem.

No ja tez nigdy nie hodowałam i nie wiem jak to jest z tą skorupką ale u mojej teściowej są i one krzyczą jak wysiadują jako więc to chyba nie jest takie miękkie:-:)-:)-(

jakbym musiaął siedzieć na twardych jajach to też bym się darła...teraz wiem czemu faceci tacy rozdarci są:)

No ale oni mają rzadko twarde tylko wtedy jak długo z krzyża nie spuszczają a tak to takie już nie są. Odnoszę się teraz do przykładu mojego męża:tak::tak: a jak mają inni to nie wiem, bo nie mam porównania:crazy::crazy::crazy:

twarde czy miekkie...i tak by mi przeszkadzały:)...spytałabym mojego M, ale obawiam się że by mi ocenzurował to forum jakby zobaczył o czym my tu piszemy:))

A mój by mi pow, że na głupie pytania nie będzie odpowiadał:tak::tak::tak: Pamiętam jak się go pytałam o komisję wojskową ale to jeszcze chodziliśmy ze sobą ale już praktykowaliśmy więc jakiś wstyd został przełamany a on o tej komisji nie chciał gadać. Czerwienił się jak burak ja tak nie mam. Dla mnie nie ma krępujących pytań i tematów a mój Ślubny taki wstydzioch:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
no cóż, nie każdy facet lubi stac na golasa przed kilkoma innymi facetami i na dodatek jak ktos mu sprawdza, czy aby na pewno dwujajeczny jest:)

Do góry