Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale dziś dzień wagarowiicza dla syna sie skończył i poszedł do przeczkola ;-)
W sumie mam tyle czasu do lipca że jeszcze mogę próbować licytować a może uda się o połowę taniej ;-)

. Nie trzeba ciągle się zatrzymywać itp
glos oddany zycze powodzeniaWitam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
;-)
:-)uwazaj na siebie
:-)
juz po drugim trymestrze raczej bez problemu i bez strachu mozemy sie robic na boginie ;-)
Gratulacje dla tych wszystkich ktore juz wiedza czy chlopczyk czy dziewczynka, ja nadal nie wiem:-(Pozdrowionka dla wszystkich, spadam do pracki;-)