Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki Iwon za info - znalazłam na stronie zusu że faktycznie 270 dni :-)
Pewnie tak ale usg mi poprawiło humor i już nie pamiętam tej wrednej babyHej, ja dziś padam na nos. Szykuję jedzenie na jutrzejsze urodziny męża. Na dziś skończyłam, ale to nawet nie połowa roboty.
Córka dalej kiepsko, śpi już 3 godzinę i praktycznie nic nie je:-(.
Izabell współczuję wrednej baby w skarbówce. Pewnie jej przeszkodziłaś.

bo ostatnie usg robił mi facet to siedział i się patrzył w ten monitor i nic nie mówił dziwnie się czułam jakby coś było nie tak ale pod koniec powiedział ze wszystko ok ale jkos słabo mnie przekonał![]()

jak mi koles robil usg serca to nic nie mówił a na koniec wydusil z siebie "dalsze leczenie ustali lekarz prowadzący" byłam przerażona... korona by mu nie spadła gdyby powiedział co i jak ...Stopi przykro mi, że tak wyszło z pieniędzy. Ja się w ogóle nie wyznaje na tych wszystkich przepisach. A ile w takim razie dostaniesz na macierzyńskim.
.
chyba nie chce im się za bardzo wysilać, ma zrobić usg to zrobi i kolejna a po co ma gadać skoro to nie on jest prowadzącymznam ten typjak mi koles robil usg serca to nic nie mówił a na koniec wydusil z siebie "dalsze leczenie ustali lekarz prowadzący" byłam przerażona... korona by mu nie spadła gdyby powiedział co i jak ...