Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fela ja mam coś podobnego z tą cefką i pomaga mi poprostu leżenie na boku i na przemian na plecach, a ostatnio jak dziewczyny podpowiedziły o tym podkładaniu czgokolwiek aby nogi były wyrzej to już lightcik więc może i Tobie pomoże.i ja sie witam. Niestety w nie najlepszym humorku. Coś tam mnie boli, gdzies kłuje. Najgorzej, że boli mnie chyba cewka moczowa. Co jakis czas jakby mnie ktos igła dzgnął. Za cholere nie wiem co robić. Wzięłam no-spe ale jakos nic lepiej. Mam nadzieje, że to nie zapalenie pęcherza. Na dodatek cukier wysoki. Brrrr...doła mam![]()

uwielbiam tak szybkim krokiem spacerowac . Zaliczylam kilka lumpeksów po drodze , bo troszke euro znalazlam w domciu :-) , a ze tanie ciuszki byly to zaszalalam . Kurcze powinnam miec juz szlaban na kupowanie jej ubran ma ich juz za duzo!!! No i tak do 1r.z jest juz pieknie ubrana. Dla mnie spacewr to zbawienie dla bolacego brzucha , no ale za to nie dla stop. Odciski mi sie porobily i strasznie stopy spuchly. Oby jutro bylo juz ok , bo tez mam zamiar wyjsc na bardzo dlugi spacer....
Chyba załatwiły go za szybko zjedzone lody wczoraj na zakupach... pluję sobie za to w brodę, bo zaczęło go kaszleć w nocy. Ale mam nadzieję, że do jutra stan podgorączkowy mu przejdzie i wybyjemy choć na łąki koło bloku. Bo jak bez temperatury - zgodę od pediatry dostaliśmy.
Zawsze mocni w gębie a jak maja coś zrobić i załatwić dla pracownika to zaczynają się problemy.
Ostatnio jak byłam w Zusie to mi jasno powiedzieli, że moja firma zawaliła kilka spraw
ale że mam się nie przejmować bo to oni będą wzywani a nie ja.