Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jee dziewczyny co tu dzis tak cicho,
mały już spi wykąpany pachnacy,najedzony, ja wszystko juz porobilam i czekam na mojego aż z uczelni wróci,głodna jestem ale jeść mi się nie chce robić, macie coś dobrego ?
Beatka taaaak wraca męzus wraca nad rankiem, ehhhh czekamy z utęsknieniem Justysia, super że znalazłaś dowód, czasem ja też coś gdzieś włożę i za chiny nie pamiętam gdzie Adaaa ja bym sobie wiosenne kanapki zjadła, ale nie ma mi kto zrobić, a samej mi się nie chce
A ja mam manię i oglądam Friends'ów mam wszystkie 10 serii i juzz niektóre odcinki znam na pamięć, chyba sobie pooglądam, jak mały uśnie, Jeśli uśnie
addaaa u mnie nic bys dzis nie znalazla pusta lodowka, ja chora wiec nie ma komu zakupow zrobic dzis na obiad byla jajecznica
tez jestem glodna, dobrze ze chcleb jest to chociaz kanapke sobie zrobie;-)
adddaaa Ja mam makrelę z ogóreczkami i jajkiem i majonezem, karton ptasiego mleczka i mikołajki truflowe Jem to ostatnie Kupiłam je między innymi na buta ale jak kilka zjem to nic się nie stanie
Ja mialam na obiad ryż z sosem słodko kwasnym i miesem, kurcze taką paste z makreli bym zjadla, w ogole to napisalam przepis Wam nowy taka mnie wena naszla przez ten głod
kamlotka michalki uwielbiam......
kurcze w tv tylko harry potter leci nic bede musiala poszukac jakiegos filmu na necie....mama nadz ze znajde jakis dobrej jakosci.