Dmuchawiec nei mam pojęcia co robić z katarem... może zwiększ dawkę witaminy C (podaj jakiś Cebion czy Cevikap)... no i psikaj wodą morską... sami męczymy się z katarkiem u Adaśka, Tomek z resztą też znowu ma katar 
Adaśkowi furczy i furczy w tym nosie... już prawie dwa tygodnie... chyba jutro do lekarza się wybierzemy, bo ile to może trwać
Ogólnie samopoczucie ma ok. Nie jest wcale marudny, ładnie je, choć czasem ciężko mu ssać cycucha przez ten katarek. Śpi też ładnie. Sama nie wiem co robić. Może mu maścią majerankową posmaruje.
Jak często dzieciąteczku smarować maścią majerankową nosek??

Adaśkowi furczy i furczy w tym nosie... już prawie dwa tygodnie... chyba jutro do lekarza się wybierzemy, bo ile to może trwać
Ogólnie samopoczucie ma ok. Nie jest wcale marudny, ładnie je, choć czasem ciężko mu ssać cycucha przez ten katarek. Śpi też ładnie. Sama nie wiem co robić. Może mu maścią majerankową posmaruje.Jak często dzieciąteczku smarować maścią majerankową nosek??

. Ja standardowo dostałam trochę kosmetyków, a od wszystkich dostaliśmy z męzem wspólny prezent- kamerę i rozpakowywaliśmy ją 3 razy na każdej wigili i robilismy: ojej jaka fajna