Witam,
u nas noc, ok od czasu kiedy Kacpruch ma masc na ucho oraz te antybiotyki spi bardzo ladnie, dotego te zabki mu wyszly wiec juz tak nie cierpi, swoją drogą jak mu wkladam lyzeczke do buzi to takie dziwne uczucie mam, tak smiesznie jakos
Co do romantykow naszych hehe : moj jest romantyczny naprawde nawet czasami bardziej niz ja : zawsze pamieta nie tylko o rocznicach ale i o :miesiecznicach: zawsze dostaje rozyczke albo coś slodkiego, czesto robi mi jakies prezenty od tak, zawsze jak przychodzi z roboty pamieta zeby się przywitac, czesto sie przytulamy itd, jesli chodzi o to to nie ma problemu, za to strasznie mnie denerwuje bo jest okropnym balaganiazem, normalnie tak mnie to denerwuje,ze czesto przyslania to jego wszystkie zalety.
Annie -- no gratuluje, powiem Ci ze ja tez juz nie moge sie doczekac swojegoo mieszkania,caly czas zastanawiam jak je urzadze

niestety jeszcze musimy poczekac, byle do wakacji.
Dmuchawcu a mam pytanie odnosnie tego co napisalas tzn pisalas ze twoj M mowil ci co od ciebie wymaga, mozna wiedziec co powiedział?pytam z ciekawosci,
Patra - sprawdz uszka, i gardełko, Kacperka.
W ogole tak sobie wczoraj myslalam, ze jednak teraz jakos nie planuje drugiego dzidziusia, jak Kacper skonczy 3 lata pojdzie do przedszkola, ja do pracy, na studia, mysle ze jednak poczekamy z kilka dobrych lat, tzn mysle ok 5. dlatego musze się przejsc do gina po cos anty, tylko musze miesc pewnosc ze nie przytyje, bo bym sie pochlastala, ktoras z Was brala cos z czego byla zadowolona w 100%?