Hehe ja to teraz mam wyzwanie :-) Chcialabym wam wszystkim odpisac a nic nie pamietam

Za duzo piszecie a ja wstajac do malucha tyle razy w ciagu czytania nie umie sie skoncentrowac.
Ale wy macie imprezke wieczorkami, slodycze, winko i bb normalnie no babski comber jak sie patrzy

A moj to tez z tych zazdrosnych jak tylko widzi zielono rozowe tlo BB to podejrzliwie spoglada
Justysia to mnie bys chyba zatrabila, bo ja jestem z tych co jezdza co do kreseczki na liczniku :-) Nie uwazam ze jestem jakims zlym kierowca, bardziej boje sie innych uczestnikow ruchu, szczegolnie tych jezdzacych bez glowy, w wypadku stracilam bliska mi osobe a za predkoscia nigdy nie przepadalam. Jak pierwszy raz siadlam i ruszylam z predkoscia 10-20 kmh to prawie piszczalam czemu tak to szybko jedzie... A instruktor gazu, gazu!
adddaaa biedny ten twoj Kacperek :-( Oby mu sie juz to chorowanie zakonczylo, a twoj lekarz wymyslil jakies madre rozwiazanie, bo szkoda go :-(
adudz ty tez fanka siatkowki :-) uwielbiam meska reprezentacje Polski w boju ogladac, strasznie mi tego tutaj brakuje
i gdzie nam Alusia wsiaknela? Odezwij sie dziewczyno bo sie lipcoweczki martwia
BeataZ mam nadzieje ze po przespanej nocce humorek powrocil, i pamietaj my tu jestesmy
dmuchwacu trzymam kciuki za Zosie, zeby jej nie bolalo
Na tym by sie moja wena skonczyla. Wszystkiego najlepszego dla mini solenizantow a ja spadam do mojego piszczka :-)