reklama
vercik_86
Fanka BB :)
Zawsze sie znajdzie jakis temat o ktorym mozna pogadac...;-)
A ja mialam juz sie zwijac..ale ciekawosc silniejsza

A ja mialam juz sie zwijac..ale ciekawosc silniejsza

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ufffff:-) Noi dobrnęłam do końca, ale odpisać już nie zdążę bo my dziś na szczepienie lecimy z małą. Musze się ubierać
. Trzymajcie kciuki, Kochane za moją Pszczółkę. Odezwę się później troszkę.
Buziaki!
. Trzymajcie kciuki, Kochane za moją Pszczółkę. Odezwę się później troszkę.Buziaki!
Oj dziewczynki ostatnio czasu brak na odpisywanie... podczytujęwas co jakis czas... ale jak mam odpisać to któryś z moich chłopaków mnie odrywa 
Obiecuję poprawę
Miłego dnia!
Zosieńko trzymaj się dzielnie na szczepieniu!!!

Obiecuję poprawę

Miłego dnia!
Zosieńko trzymaj się dzielnie na szczepieniu!!!
vercik_86
Cezsc ja sie melduje.
Noc do bani, takze czekam jak tylko na malego drzemke i sie poloze z nim. Bo ledwo na oczy widze..
Noc do bani, takze czekam jak tylko na malego drzemke i sie poloze z nim. Bo ledwo na oczy widze..
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Dzien dobry,Sąsiad Justysi był tak miły ze mnie do domu odprowadził wiec jestem.
Dziecko spało prawie cała noc ze mna,ale był tak spokojny ze mama sie wyspała,Za to od rana marudzi
No i musze juz zmykac bo cos sie awanturuje,do puzniej:-)
Dziecko spało prawie cała noc ze mna,ale był tak spokojny ze mama sie wyspała,Za to od rana marudzi

No i musze juz zmykac bo cos sie awanturuje,do puzniej:-)
vercik_86
Dziewczyny wlasnie zauwazylam, ze moj synek nauczyl sie nowej rzeczy...
a mianowicie z pozycji raczkowania sam sobie siada

No kurcze co zazdolniacha
a mianowicie z pozycji raczkowania sam sobie siada

No kurcze co zazdolniacha
Hej dziewczyny!
Jak tam z rana? Ja od godziny w pracy.... Zapierdzielam za dwoje heh.. Trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro mam rozmowe z szefem odnosnie tego czym sie zajmuje, awansu itp, niestety podejrzewam ze o podwyzce nie bedzie gadki...
Jak tam z rana? Ja od godziny w pracy.... Zapierdzielam za dwoje heh.. Trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro mam rozmowe z szefem odnosnie tego czym sie zajmuje, awansu itp, niestety podejrzewam ze o podwyzce nie bedzie gadki...
Hehe ja to teraz mam wyzwanie :-) Chcialabym wam wszystkim odpisac a nic nie pamietam
Za duzo piszecie a ja wstajac do malucha tyle razy w ciagu czytania nie umie sie skoncentrowac.
Ale wy macie imprezke wieczorkami, slodycze, winko i bb normalnie no babski comber jak sie patrzy
A moj to tez z tych zazdrosnych jak tylko widzi zielono rozowe tlo BB to podejrzliwie spoglada
Justysia to mnie bys chyba zatrabila, bo ja jestem z tych co jezdza co do kreseczki na liczniku :-) Nie uwazam ze jestem jakims zlym kierowca, bardziej boje sie innych uczestnikow ruchu, szczegolnie tych jezdzacych bez glowy, w wypadku stracilam bliska mi osobe a za predkoscia nigdy nie przepadalam. Jak pierwszy raz siadlam i ruszylam z predkoscia 10-20 kmh to prawie piszczalam czemu tak to szybko jedzie... A instruktor gazu, gazu!
adddaaa biedny ten twoj Kacperek :-( Oby mu sie juz to chorowanie zakonczylo, a twoj lekarz wymyslil jakies madre rozwiazanie, bo szkoda go :-(
adudz ty tez fanka siatkowki :-) uwielbiam meska reprezentacje Polski w boju ogladac, strasznie mi tego tutaj brakuje
i gdzie nam Alusia wsiaknela? Odezwij sie dziewczyno bo sie lipcoweczki martwia
BeataZ mam nadzieje ze po przespanej nocce humorek powrocil, i pamietaj my tu jestesmy
dmuchwacu trzymam kciuki za Zosie, zeby jej nie bolalo
Na tym by sie moja wena skonczyla. Wszystkiego najlepszego dla mini solenizantow a ja spadam do mojego piszczka :-)
Za duzo piszecie a ja wstajac do malucha tyle razy w ciagu czytania nie umie sie skoncentrowac.Ale wy macie imprezke wieczorkami, slodycze, winko i bb normalnie no babski comber jak sie patrzy
A moj to tez z tych zazdrosnych jak tylko widzi zielono rozowe tlo BB to podejrzliwie spoglada
Justysia to mnie bys chyba zatrabila, bo ja jestem z tych co jezdza co do kreseczki na liczniku :-) Nie uwazam ze jestem jakims zlym kierowca, bardziej boje sie innych uczestnikow ruchu, szczegolnie tych jezdzacych bez glowy, w wypadku stracilam bliska mi osobe a za predkoscia nigdy nie przepadalam. Jak pierwszy raz siadlam i ruszylam z predkoscia 10-20 kmh to prawie piszczalam czemu tak to szybko jedzie... A instruktor gazu, gazu!

adddaaa biedny ten twoj Kacperek :-( Oby mu sie juz to chorowanie zakonczylo, a twoj lekarz wymyslil jakies madre rozwiazanie, bo szkoda go :-(
adudz ty tez fanka siatkowki :-) uwielbiam meska reprezentacje Polski w boju ogladac, strasznie mi tego tutaj brakuje

i gdzie nam Alusia wsiaknela? Odezwij sie dziewczyno bo sie lipcoweczki martwia

BeataZ mam nadzieje ze po przespanej nocce humorek powrocil, i pamietaj my tu jestesmy

dmuchwacu trzymam kciuki za Zosie, zeby jej nie bolalo
Na tym by sie moja wena skonczyla. Wszystkiego najlepszego dla mini solenizantow a ja spadam do mojego piszczka :-)
reklama
tralalala1
Witam się i ja. Podobnie jak dziewczyny noc miałam nie najlepszą. Młody koło 3 zdecydował, że spać nie będzie i uderzył w gadulca i zabawę
Teraz jem śniadanko a dziecko już śpi. Która pisze się na kawkę?