Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

że wciąż jestem niewyspana
)/ Jula od 4 wariowała. O 10 nie wyrobiłam i wziełam ją na 2 h na spacer.
nie zrobiłabym obiadu, nie tuliła się i borń Boże nie przepraszała za to że uderzył ! Ala moja mama 20 lat była bita i pprzepraszała za to że żyje. Ja i moje siostry miałyśmy z ojcem pijakiem piekło. Nie zgotuj dzieciom takiego losu błagam. Rzuć szmaciarza, to że kochasz nie jest ważne, najważniejszy jest JAŚ I EWELIKA. A jeśli chodzi o tą wadę serdusia, może to być coś co nie jest groźne, a może lekarz ma stary sprzęt i źle zobaczył. Moja siostra ma wade serca w postaci niedomykającej się zastawki, żyje i ma się super ! Ala musisz być dzielna, zbieraj dowody, powiedz o wszystkim teściom, może na nich będziesz mogła liczyc bardzie niż na własnych rodziców? może to oni sami go z domy wyje... a Ciebie zostawią w końcu wychowujesz ich wnuki które oni bardzo kochają.

ona nie oddała, a w domu mi zostało 20zł. Nie kupiłam więc nic do lodówki, tylko Julce jedzonko na zupki, bo resztę ma. A M powiedziałam że teraz do wypłaty będzie jadł tynk ze ścian skoro oddał krowie kase, bo taki dobry chciał być. Do pracy bananów, batoników, bułeczek i kefirku tez nie będzie. On nie wiem ze ja mam kase (zawsze mam lewą na czarną godzinę) i że dla Julki będę mieć zawsze, ale dla niego przez jego głupotę nie. Stawiam sprawę jasno i na pewno go nie przeproszę za brak obiadu. Pozyczył niech teraz prosi o oddanie. Naiwniak jeden
jednej pisze podanie o coś tam, drugiej pozwala dzwonić i informować czy już wsiadła do pksu i dojechała do domu, innej kase pożycza. Kurde jak on mi gra czasem na nerwach
Ma zone i dwójke dzieci! Kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczesniej myslałam, ze ma mózg w spodniach, ale sie pomyliłam - on wcale nie ma mózgu!