Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

juz za poznoNie gram do miecha ale mam duzo sasiadow...ktorzy sa wyzej odemnie a czym wiecej masz pokoi i wiekszy dom to jest wiecej rzeczy do sprzatania i wiecej kasy, a jak idziesz w levelach do gory to i zaczyszczenie zwierzatka masz wiecej punktow do levela i kaski..
Acha i gram tylko raz dziennie a pozniej to tylko go dokarmiam i kwiatki zmieniam i tyle...no i masz wyzwania i jak je zrobisz to tez idziesz do gory..
Beata tylko ich nie wachaj!!!!!!!!!!
jestem na hajuuuuuu

ja tez mam slabsze niz moja wada, a jak pisze Asia na noc czuje dyskomfort w j&j wiec wyjmuje, to racja kazde oko inne.Beatko, ja nawet nie wiem, czy one maja filter musze poszukac
Ale ja przez cały miesiac jak je nosze, to ani razu nie poczułam jakiegos dyskomfortu, jak nosiłam te dzienne, to po jakiejs imprezce, jak je długo miałam , to wtedy tak, a te purevisoon sa super , ale kazde oko jest inne, jednym te pasuje innym inne, a soczewki nosze -6, bo nie chciałam tak silnych jaka mam wade, bo by mi jeszcze bardziej wada skoczyła, i w tych widze ok:-)