Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam katar, kaszel i chrype. A gosia czuje się świetnie. Górskie powietrze świetnie na nią wpłynęło. Do cioci jedziemy znów w czerwcu (mieszkaliśmy u chrzestnej Małgorzaty). Małgosia się opaliła, ładnie wygląda, dostała apetytu. Naszej rodziny się nie bała, i chętnie raczkowała po trawie. Fotki na osobnym fotkowym wątku.
Sama podróż męcząca, te 9 godz jazdy w jedną strone dało się odczuc, a tam????? Poprostu super! Kasprowy Wierch, Słowacja, Kraków..... Zdecydowanie weekend był zbyt krótki
No ale cóż, reszta załogi powróciła dzisiaj do pracy. Także wyjazd udany 

nie wiem, czy chuchnąć na szczęście
Dziewczynki, u nas majowka oki. spokojnie :-)
Odpisze Wam pozniej, po powrocie ze szkoły, ale teraz musze Wam napisac newsa
Otóż, wlasnie moje dziecko zrobiło kupkę, i jakie moje zdziiwienie było gdy w pieluszcze znalazłam 1 grosznie wiem, czy chuchnąć na szczęście
normalnie , nie wiem kiedy on go poknął, no i jak, BOZE ja jestem okropną matką:--
-
-
-(

a tak na poważne to ja też muszę przestać dawać małej portfel do zabawy bo nie daj Boże otworzy zamek i też mi coś połknie

) a do tego czasu dieta. A po zabiegu min 6 mcy diety
nie wolno kategorycznie czekolady i smażonego, czekolady i ostrego, czekolady i kawy, czekolady i alkoholu, czekolady i roślin strączkowych.... pisałam już że nie wolno mi czekolady ????? kurde masakra jak ja wytrzymam buuuuuuuuuuuu:-