Cześc matki wariatki!
Trochę mnie nie było, ale czasu brakuje
U nas wszystko ok. Byliśmy w zeszłym tygodniu na bilansie. Piguły były w szoku że z łośka taki duży chłopiec - waga 15,200 a wzrost 102 cm! Co do napletka - czekamy do października. Wtedy mamy ostatnie zaległe szczepienie 5w1. A tak to wszystko ok

Strasznie zawiodłam się na chrzestnej małego. W ogóle nie pojawiła się na urodzinach, ani nie zadzwoniła, nic - cisza. Rozumiem że rozwiodła się z bratem mojego męża, może nie chce mieć do czynienia z jego rodziną (ale raczej tak nie jest bo co chwilę, na kilka dni, do teściów swoją córkę zawozi), ale czy dziecko jest temu winne? Całkowicie urodziny Kacpra zignorowała, jakby nie istniał. To był pierwszy minus, który zaliczyła. Następny doszedł w zeszłą sobotę. W tym dniu urodziny obchodziła chrześnica męża, jej córka. Mąż zadzwonił, zapytał czy może zawieść prezent. Usłyszał, że nie bo właśnie jadą na msze do innego miasta. I może nic w tym by nie było dziwnego, gdyby nie to że tego samego dnia, późnym wieczorem, na NK wrzuciła fotki z imprezy urodzinowej.. Jak chrześnica męża zdmuchiwała świeczki z tortu i kilka innych. A my po prostu chcieliśmy zawieść prezent

Wyobraźcie sobie jak się poczuliśmy.. Na drugi dzień brat męża miał Olę pod opieką więc na działce zrobiliśmy jej super imprezkę

Tak poza tym to jutro i w piątek idę na szkolenie z urzędu pracy a tematem ma być żorski rynek pracy. Mam nadzieje że dowiem się coś ciekawego, bo zastanawiam się nad własnym biznesem. A na szkoleniu dowiem się co może wypalić w naszym mieście.
a tak poza tym to:
OLCIA GRATULUJE CÓRECZKI!!! GORĄCE UŚCISKI PRZESYŁAMY!!!
NO I
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW! WSZYSTKICH MAŁYCH MILUSIŃSKICH!!! TYCH DUŻYCH TEŻ!
Kamcia ja miałam krótki czas Saturna. I wymieniliśmy wózek na inny bo ten co mieliśmy to strasznie w prawo nam skręcał, ale dostaliśmy go od znajomych, więc już trochę zużyty. Mnie denerwowały te 2 rączki do prowadzenia. Wolę jedną, łatwiej mi się prowadzi. Ale wizualnie wózek jest bardzo ładny!!
Maylah gratuluje wylania fundamentów! Teraz tylko w górę
zmykam kochane bo mi mały łoś się drze mama i mama i tak w koło.. ech a meżul na 18 w pracy. Dobranoc i buziaki!