Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Na nic nie mam nastroju, wszystko mnie nudzi, kaszana totalna
Do jedzenia to się zmuszam, chociaż aż jakiś tam wielkich mdłości nie mam bo tylko niektóre rzeczy mnie odrzucają. Np dzisiaj kawa z mlekiem, wczoraj żeberka. Czułam sie jak na kacu gigancie
wymiotowałam i telepało mną w środku
Póki co schudlam 3 kg zobaczymy jak będize dalej. Tzn dalej na pewno przytyje ;-) 

nie chce żeby ją karmił tatuś, krzyczy choćby o to że wpięłam sobie spinke we włosy, a ona ją by chciała, albo o to że pranie powiesiłam szybciej od niej i mam zdjąć i ona znow chce wieszać, o zabawki, o ubieranie się, o spanie, dosłownie o wszystko. Ma średnio 3-4 ataki histerii. Nie wiem jak to u Was wygląda, napiszcie czy Wasze maluchy też mają takie nerwy i jak reagujecie. Wczoraj powiedzialam, że zaraz dostanie klapsa, to ie uspokoiła i mowi MAMA JA JUŻ JESTEM GRZECZNA, JUŻ NIE CHCĘ PŁAKAĆ I NIE CHCĘ KLAPSA, MAMO JESTEM TWOIM KOCHANYM SZKRABEM. No i weź sie czowieku gniewaj po takim tekscie. Ale ogolnie jest uparta i potrafi baaaardzo długo sie drzeć o "swoje" racje.
Po obiedzie idę z rodzicami na plac, tzn mama będzie sobie łuk i parkowanie robić. Szkoda tylko że pogoda do bani, zimno i strasznie wieje.