Ewa85
Fanka BB :)
Beata, co do leżakowania - mojej znajomej syn też ma alergie. I on ma własną poduszkę i kocyk w przedszkolu. Ta znajoma sama mu to pierze i wymienia co jakiś tam czas nie wiem czy co tydzień czy jak. W każdym razie tak się dogadała z dyrektorką czy wychowawczynią. Bo młody ma już problemy z oskrzelami od tej alergii. Ma jakieś inhalacje/wziewy czy coś tam - nie znam się.
Laseczki przyszła dzisiaj do mnie frytkownica!! Jutro zaczynam od "małych kurczaczków z ketchupem" - ulubione danie mojego pierworodnego
Laseczki przyszła dzisiaj do mnie frytkownica!! Jutro zaczynam od "małych kurczaczków z ketchupem" - ulubione danie mojego pierworodnego

Kaszel Marysi bardzo mi sie nie podobał i dałam się skusic na ten antybiotyk. A teraz żałuje- pediatra mówiła, ze w oskrzelach delikatnie coś słychac i że lepiej dać, i ja głupia dałam. A teraz myślę, że mogłam zaczekąć jeszcze ze dwa dni. Może nic by się stało, a poobserwowałabym ten kaszel i obyło by się bez tego świństwa. No ale teraz juz po ptokach:-(
.
może to dlatego, że wkładał ręce do buzi... ale na uszkach też mu coś wyskoczyło... i nie wiem co robić. Poczekam do jutra... i najwyżej wybiorę się do lekarki jeszcze raz.
Co innego na brodzie czy nawet policzkach. Pojęcia nie mam co to może być.
pozostaje mi czekać na dalszy rozwój wydarzeń.