Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-):-)No a Marek to już w szczególności. Tylko tekst mojej mamy mnie wkur... Mama jest teraz u siostry w Holandii i powiedziała O KUR.. TO ZNACZY ŻE JESTEŚ W CIĄŻY? TO PRZYJEDŹ DO HOLANDII pytam po co a ona BO TU MOŻNA USUNĄĆ. Normalnie się rozpłakałam tak mi się przykro zrobiło, że to powiedziała własna matka.
Wydaje mi się że nie może zostać chrzestnym, ale proboszcz jest byłym sąsiadem męża i jego rodziców i pewnie pójdzie na rękę.. Chociaż pewnie wie o numerach mojego "szanownego" szwagra...nie wytrzymałam i wyrwalam się z pracy po test, wyszły II kreski. I wiecie co? chyba się cieszę:-):-)No a Marek to już w szczególności. Tylko tekst mojej mamy mnie wkur... Mama jest teraz u siostry w Holandii i powiedziała O KUR.. TO ZNACZY ŻE JESTEŚ W CIĄŻY? TO PRZYJEDŹ DO HOLANDII pytam po co a ona BO TU MOŻNA USUNĄĆ. Normalnie się rozpłakałam tak mi się przykro zrobiło, że to powiedziała własna matka.