Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu, ja też plamiłam, ale jak Ty krwawisz to lepiej to sprawdzić. Może to takie plamienie jak niektóre mają, że nawet przez pierwsze 3 mce mogą mieć coś na kształt okresu. Trzymam kciuki kochana
Patra, wypoczywaj kobitko, czekamy teraz na fotki Kingusi :-)
Aniu kochana odwiedz lekarza!
My nadal w szpitalu, mialam nadzieje ze dzisiaj wyjdziemy ale od porodu nie minelo 48godz a szkoda. Kinia grzeczna, duzo spi, nie placze, cyckujemy ale mleka prawie wcale. Mam nadzieje ze sie to rozkreci,oby nie tak jak z Kacprem ze nic z tego nie wyszlo.
dmuchawcu i jak tam u Ciebie?Martwimy się:-( Pati fajnie ze malutka grzeczna,mleczko jeszcze bedzie nie stresuj sie kochana,napewno sie udaa jutro juz bedziecie w domku
Anulkom składam najlepsze życzenia z okazji imieninek:-)
Aniu, bardzo mi przykro, ale nie martw się niebawem znów ujrzysz II kreseczki, tylko uważaj na siebie :-) Patra, miłego spacerku, super że mleczko już leci jak trza :-)
Hej kochane
U nas pierwsza nocka za nami. Było nawet ok. Mała tylko trochę się rzucała przy piersi bo dostałam takiego nawału że nie nadążała łykać. No i musze trochę odciągać zanim dostanie mleczko. Ale jest super. śpi ładnie, je ładnie, póki co gitara gra. Kacper zachwycony Kingą, póki co nie ma problemów. Wrzucam Wam foteczki, no i zmykam bo niestety czasu mało. Buziaki!