reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Aniu, ja też plamiłam, ale jak Ty krwawisz to lepiej to sprawdzić. Może to takie plamienie jak niektóre mają, że nawet przez pierwsze 3 mce mogą mieć coś na kształt okresu. Trzymam kciuki kochana:tak:

Patra, wypoczywaj kobitko, czekamy teraz na fotki Kingusi :-)

reklama
Aniu kochana odwiedz lekarza!
My nadal w szpitalu, mialam nadzieje ze dzisiaj wyjdziemy ale od porodu nie minelo 48godz a szkoda. Kinia grzeczna, duzo spi, nie placze, cyckujemy ale mleka prawie wcale. Mam nadzieje ze sie to rozkreci,oby nie tak jak z Kacprem ze nic z tego nie wyszlo.

dmuchawcu i jak tam u Ciebie?Martwimy się:-(
Pati fajnie ze malutka grzeczna,mleczko jeszcze bedzie nie stresuj sie kochana,napewno sie uda:tak:a jutro juz bedziecie w domku:tak:

Anulkom składam najlepsze życzenia z okazji imieninek:-)

Aniu sciskam Cie cieplo! Niebawem znowu beda 2 kreski. Buziaki.
A my dzisiaj wychodzimy do domku w poludnie! I mam mleczko, duzo mleczka!

Aniu kochana! Trzymaj się mocno! Napewno uda się wam już niedługo! Buziaki!

A ja chora. Obudziłam się z bólem głowy gardła i wszystkiego co tylko mam. A pogoda taka ładną!
Ehhh... :mad:

reklama
Hej kochane
U nas pierwsza nocka za nami. Było nawet ok. Mała tylko trochę się rzucała przy piersi bo dostałam takiego nawału że nie nadążała łykać. No i musze trochę odciągać zanim dostanie mleczko. Ale jest super. śpi ładnie, je ładnie, póki co gitara gra. Kacper zachwycony Kingą, póki co nie ma problemów. Wrzucam Wam foteczki, no i zmykam bo niestety czasu mało. Buziaki!

IMG_0848.jpgIMG_0849.jpgIMG_0852.jpgIMG_0863.jpgIMG_0864.jpgIMG_0920.jpgIMG_0923.jpgIMG_0840.jpgIMG_0843.jpgIMG_0847.jpg

Do góry