reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kciuki zaciśnięte, a ja mam dziś pierwszy dzień kolejnego cyklu
rok starań z głowy, pocieszam się że z Arturem nie musiałam czekać, 1 cykl i gotowe, najwidoczniej teraz śrenia muszę odrobić...
za to wczoraj byłam na imprezce i popiłam :-D

reklama
Beacia będzie dobrze &&&&&

Fioleciku widocznie tak miało być. Niebawem będziesz się cieszyć z II kresek, zobaczysz :tak: Ja z wyliczeń wiem, że na szkoleniu musiałam już być zapłodniona i mam wyrzuty sumienia bo pochlałam równo. Gdybym wiedziała nic bym nie piła, a tak mam stresa nieco. Ale póki na usg pokazuje że dzidziolka zdrowa to chyba tak jest no nie?

My dziś troszkę poszaleliśmy w CCC, bo już buciki zimowe się pojawiły jakiś czas temu, a są już nieźle przebrane. Więc Julka tej zimy będzie nosić takie oto http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/301476 strasznie jej się spodobały i wygląda w nich superowo. No i dostałam od znajomej kartę ze zniżką 30% więc i cena dobra.

Hej:)
My dzis wrócilismy do domku.Wszystko poszło sprawnie,ja dobrze przeszłam cięcie a Marcelek zdrowy duzy chłopak 4500g,55 dł,10 punktów.Cycochy zaczynają twardniec wiec chyba bedzie w końcu mleczko,bo musiałam w szpitalu troche syna dokarmic.Alanek narazie zachwycony braciszkiem i prezentem który dostał od marcelka(nie wiem czym bardziej)A malutki jest słodki i kochany,oj jak ja ich kocham.Sktobne cos wiecej jak sie rozkręce.Buziole

Gratulacje :)) ;))

Fioletowa a co u Ciebie? :))

Dmuchawcu a jak Ty się czujesz :*

Beatko :* a Ty jak tam? Bliżej już dalej masz :))

Może wreszcie skrobnę coś o sobie? Heh ... No chłopaki rosną i rozrabiają na 200% :-D:-D myślałam nad 3 dzieckiem ale no urwisy skutecznie mnie od tego pomysłu odwiodły więc jesteśmy sobie w 4 i niech tak zostanie !! :-D:-D.
Wróciliśmy w niedziele z urlopu jak co roku bez dzieci :-D i wszyscy zadowoleni. Bo Olo był z babciami a Jasio był u swojego kuzyna na 5 dni więc miał mini kolonie boooo od poniedziałku wysyłam go do przedszkola :-D:-D do grupy popołudniowej od 13 do 18 no zobaczymy mam nadzieje zę będzie ok :tak:.
A ja póki co nie pracuje, zaczęłam dbać o siebie znaczy się odchudzać po ciążach i za mną już jakieś 13/14kg więc do przodu :-D jeszcze 10 i będzie super .
Może nasz wątek zacznie znowu tętnić życiem to wrócę ja też napewno :*

Całuje Was każdą z osobna i wszystkie razem no i przytulam wszyyyyyystkie dzieciaczki !! ;-)

Beacia gratulacje !!! Wklej zdjęcia Marcelka jak się ogarniecie trochę :-)

Alusia, jeszcze 10 tyg i mam dość, bo dieta cukrzycowa mnie wkurza. Dzięki za wiadomość na priv, wiesz o czym mówię :*

U nas ok, ale ja chyba będę zmuszona wrócić od poniedziałku do pracy bo dziewczyna zatrudniona na sezon chce do Belgii w sobotę wyjechać. Mama sobie sama nie poradzi więc będzie lipa.

Julka właśnie zamiata piasek ze swoich bucików po zabawie w piaskownicy i przeżywa że aż tyle piasku naniosła :-D:-D
Jutro idziemy do przedszkola zobaczyć co musimy kupić w ramach wyprawki, Julka wie że na pewno kredki i teczkę i już się nie może doczekać:-)biedna oby tylko nie płakała za mocno w trakcie rozstania ze mną :-(

Beatko dasz rade :** a widzę że przeżywamy to samo bo nasze dzieciaki idą do przedszkola ;-);-) u mnie jest tyle dobrze że poki co Jasio baaardzo się cieszy bo jak on to twierdzi "ma dość swojej rodziny i chce pobawić się z dziewczynami" ha ha :-D:-D

reklama
fioletowa a co to za firma będzie, jeśli oczywiście chcesz zdradzić :-)

Alusia u nas co dzień jest pytanie kiedy w końcu pójdzie do przedszkola, że będzie dzielna nie będzie się kłócić z dziećmi, będzie ładnie jeść itp. Kupiliśmy jej kilka książeczek nt przedszkola i ona jest zafascynowana. Zobaczymy w poniedziałek. Czuję że będę wzywana na dywanik za jej odzywki i pyskowanie. Młoda powtarza wszystko co się do niej mówi. Ostatnio w piaskownicy dziecku jednemu wystrzeliła ZOSTAW TO MOJE ZABAWKI, ZOSTAW SŁYSZYSZ CO DO CIEBIE MOWIĘ, ZOSTAW BO SIĘ STŁUKĘ NA KWAŚNE JABŁKO ! żeby nie było ja jej nie tłukę ale tak jej raz powiedziałam w nerwach i masz babo placek, zapamiętała i użyła. Podobnie jak w autobusie, mamusiu ten kierowca jedzie jak idiota. Masakra. Chyba powinnam sobie zakleic usta...

Do góry