Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tweenie z tego co wiem to nie powinien brzuszek twardniec. jak tak sie dzieje to bierz nospe na rozkurczenie miesni. mnie sie tak nie robi wiec Ci nie doradze ale dziewczyny pisaly tu ze wlasnie nospa pomaga.powiedz ginowi o tym najlepiej, bo kazde takie rzeczy z brzuszkiem trzeba jednak skonsultowaca ja mam do Was pytanie - jestem w 16tyg, od kilku dni co jakiś czas twardnieje mi na chwilę brzuch w jednym miejscu, nie trwa to długo, po czym wraca do normy. Nie pojawia się też regularnie, czasem mam tak 3 razy dziennie, czasem wcale.
Czy to normalne zjawisko??
ja to wogóle jak sprzatam to sobie tańcuje czasem he he ale teraz nie bo bo brzunio ciągnie więc sprzatam szybko i oszczędzając ruchy
ja w sumie 3 kg. od początku ciąży, niektóre dziewczyny wręcz chudną w pierwszych miesiącach.. Organizm w ciąży chce mieć "zapasik" od wypadku dlatego często chudsze dziewczyny tyją więcej a te z "zapasikiem" mniej:-)
ale ginka zapytaj przy okazji.
pytam bo są różne te jednoczęściowe, gładkie na cycorach i ze stanikiem i o ten stanik mi chodzi żeby ładnie trzymał dojce

witaj maszynka. sadze ze tez sie wslu****emy :-)
a ja zamiast sobie zrobic chinska zupke to zostalam wyciagnieta z zaskoczenia na basen. a zupka juz sie lamala do miseczkino ale przynajmniej synus poplywal zamiast sie opychac. ale teraz to juz musimy koniecznie uzupelnic kalorie i troche przyjac konserwantow. to jeszcze raz dobranoc w takim razie teraz juz naprawde
tiffi czyli ze kupujac te krokiety raczej mala szansa ze przyjmiemy 20-letnie mieso? ;-):-)
ps-a co tu tak cichutko???![]()