• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

jedyneczka myślisz,że salami to niet:confused: hmmm nie zastanawiałam się nad tym.Może rzeczywiście zrezygnuję narazie. Ale miałam dwa razy badania na toksoplazmoze i wszystko było ok.:tak: Ale może lepiej dmuchać na zimne. :-) Muszę znaleść inny przysmak. hehe.

reklama
Czesc dziewczyny :happy:
Melduje sie dopiero teraz bo caly dzien poza domem .
Zakupy trzeba bylo zaliczyc ,kilka spraw urzedowych ,no i pojechalismy jeszcze chate jakas zobaczyc ...masakra co to byla za koszmarna chata:laugh2:mogli by tam
horrory krecic :laugh2:
Wieci co chodzilam po miescie w sweterku bo tak cieplo sie zrobilo :eek:
Angole jak zawsze im goraco wiec krotkie rekawki juz krolowaly no i japonki :laugh2:
Przyszedl mi list na usg 3 marca :eek::eek:
uciekam narazie cos do jedzenia zrobic bo tyle godzin ,a ja nic nie jadlam ..opuszczam sie :laugh2:

Agatki wszystkiego NAJ !!!

Najlepsze życzenia imieninowe dla Agatek :tak:.

Niedługo jedziemy więc zajrzę dopiero w niedzielę wieczorem, jak nie opadnę z sił ;-), miłego weekendu!

geperty to bezpiecznych wojaży;-)

maszynka a ja uwielbiam surowy boczek i surowe podwędzane wędlinki ale też nie kuszę losu:no:ale miałam stracha jak zjadłam na święta swojską szynkę, dopiero po czasie pomyślałam czy zbadana, czy dowędzona i tak do badań, na szczęście od toxo też jestem wolna więc teraz uważam:happy2:

Vanilka to posil się i wracaj:-)

Boszszszsz....ale jestem zmęczona:hmm:
Ale warto było:tak:Robimy przemeblowanie na przedpokoju i pomału kończymy więc usiadłam na chwilkę.
Chyba w nocy nadrobię te kilka stron.
Dzidzia dziś znowu fika koziołki jak ta lala;-)Nie piłam nic z kofeiną, atakie szaleństwa wyczynia:confused:

Ale dzisiaj spokojnie:-)
Muszę się więcej ruszać, bo w lustrach widziałam,że przez ten tydzień chyba znowu przytyłam:baffled: A dziewczyny wszystkie takie szprychy...Aż mi głupio było.

reklama
Ja sobie odpoczywam przed tv :happy2:

mammi ja sie obudzila dzisiaj w nocy i ok godzinki nie moglam zasnac .Maly tez sie zbudzil i fikal sobie :happy2:polozylam reke na brzuszku i czulam przez brzuszek jak sobie fika ..wkoncu doczekalam sie tego uczucia :happy2:

perla dowiedzialas sie w pl jaka plec ??juz wiem ,doczytalam na zamknietym :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry