reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Atabe- życie Ci nie miłe?! :eek: To kara za zmywanie i przeciązanie pleców ;)
Jedyneczka- załóżmy klub "roztrzepańców ciązowych" ;-)

reklama
wiecie co naprawde ten tydzie to jakis posrany jest, piesek mi wlecial na spacerze do stawu pod lod:-( Lezy biedna teraz pod koldrami i sie cala trzesie, mama nadzieje ze nie bedzie miala jakiegos zapalenia pluc i nei tzreba bedzie ganiac na zastrzyki:crazy:
Dobrze ze w szelkach ja wzielam na spacer to szybko ja wylowilam bo tak sie szarpala ze za obroze to nei wiem czy bym dala rade zlapac:-(

Nie przeczytalam jeszcze co tam naskrobalyscie tylko cos tam pobieznie, pewnie juz obiadki macie zrobione bo ja wlasnei spaghetti robie:-)

Dziewczymy, kiedys któras z Was podawała stronę z przpisami, że wpisuje się jakie masz składniki w domu i tam podaje rzeczy, które można z tego ugotować. Kojarzycie?

Dzisiaj moich dołów cd:-(

:-)gorzej jak się okarze że my jakieś wyjątki w tym względzie:-)

mysza bo Maryśka właśnie u mnie zmywała:-p

atabe ale się musiałaś wystraszyć:szok:dobrze że Ci krzywdy nie zrobiła. Teraz trza winnego znaleźć czemu spadła i mu nagadać;-)

madzik1980 twój obiadek pychota kap kap ślinka.......

oczekiwanie współczuję, pewnie byłaś przerażona.Może ją suszarką pochuchaj?

Jedyneczka: muszą być wyjątki aby potwierdzić regułę ;-)
Agatha, strony nie znam, nie spotkałam się :confused2: A czemu się dołkujesz kobietko? Sama w domku?
Oczekiwanie- dobrze, żeś ty pod ten lód nie wpadła :baffled: (jeziorko?) :baffled: To chuchaj i dmuchaj na zwierzątko żebyś nie musiała jeszcze po weterynarzach biegac :baffled:

:-)gorzej jak się okarze że my jakieś wyjątki w tym względzie:-)

atabe ale się musiałaś wystraszyć:szok:dobrze że Ci krzywdy nie zrobiła. Teraz trza winnego znaleźć czemu spadła i mu nagadać;-)

spadła bo M napewno za słabo przymocował:wściekła/y:

Emih,
Nie, nie sama w domu, M wyjezdza dopiero w marcu
Ale wlasnie o to chodzi, ze chyba potrzebuje pobyc troszke "sama". Ostatnio M mnie denerwuje jakoś i ja siłą rzeczy jego tez pewnie.
W sumie nie mam szczególnego powodu do dołów, jakoś tak się czuję od kilku dni ponuro....

Chyba sobie słodką chwilkę zrobię na poprawienie humorku:-)

Oczekiwanie, no właśnie kojarzę, że coś takiego wrzucałaś na forum, może któraś dziewczyna będze pamiętać.

reklama
oczekiwanie biedny piesio, pewnie go teraz na dwór nie wyciągniesz tak się wystraszył...

Do góry