reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Emih nieźle mu przygadałaś :-D, a się chociaż zdziwił, że obowiązki domowe szkodzą czy nie przyjął do wiadomości :confused2:.

Supcio
ale cię załatwili z tymi wynikami, dla mnie oczywiste jest, że powtarzasz badania bez płacenia, ale tego, że trzeba z rana zapindalać i w kolejce pewnie stać, to już nikogo nie interesuje, no a druga sprawa to nerwy :wściekła/y:. Czekam na wieści po wizycie :-).

Dzamena też już się powinna pojawić, ze zdjęciem dziewuszki ofkoz :tak:.

U mnie na obiadek klopsiki w sosie, no i się chociaż zmobilizowałam i już je ugotowałam, ale wyszło na dwa obiady, więc podzielę na dwa garczki i dziś zrobię w sosie pomidorowym, a jutro w barszczu białym :tak:. Ach no i pozmywałam też :-).

reklama
tiffi przy 7 osobach w domu to choćbym w kółkoo sprzatała to i tak idealnego porządku nie będzie;-) No to już mamy powód nieznalezienia tętna przez stetoskop.Mój tłusty brzuch;-)

emih dobre, dobre:-D Tak trzeba czasem z facetami.

jedyneczka marchwekowo-buraczane:eek: Nie wiem,czy bym przełknęła;-)

Vanilka szczerze to zastanawiałam się nad robieniem takich zestawów.Babki na Allegro tak robia.Kupują w lumpkach,komisach ciuszki i robią z nich zestawy,kóre sprzedaja nawet i za 300zł:baffled: Tyle,że mi się po tych lumpeksach nie chce ciągle chodzić.Poza tym nie wiem,czy by mi sie to kalkulowało jak po dostawie cena za kg to 55:szok: Bardziej zastanawiam się nad kupnem w hurtowni ciuszków dla niemowląt , może akcesoriów i sprzętu medycznego dla kobiet w ciąży i handlem właśnie tego typu asortymentem.

mysza U nas ostatnio poza synkiem to zała rodzina miała radochę z baniek.Nawet teściowa bawiła się jak dziecko:tak:

Geperty- zamurowało go, bo ja raczej spokojna jestem a tu taki przejaw sprzeciwu :-D:wściekła/y: ale po 5min przyszedł i powiedział ze on może wszystko robić i sprzątać i prasować :eek: ciekawe jak to będzie się odbywało kiedy on przeważnie w trasie :sorry::-D

tiffi he he ty jak już śnisz to z grubej rury:-D

emih to mu sypnęłaś "naukową" wiązankę:-D

Szukałam w zamrażalniku fileta bo M podsunął pomysł na chńszczyzne i znalazłam bigosik - więc będzie bigosik bo mam smaka:tak:

order mi sie nalezy bo uporałam się z górą zmywania:cool2: ale przy zlewie o mało co mi plecy nie pekły z bólu:baffled:

mammi wiesz ja tutaj kupowalam caly wor ciuchow po 15-20 funtow to sa grosze ..a ciuszki naprawde pierwsza klasa same firmowki .Robilam wlasnie zestawy i na allegro ..ale wlasnie w polsce ceny sa kosmiczne za np.caly worek ciuszkow ..kosmetyki jeszcze sprzedawalam tez ladnie schodzily..
Ale ja to tutaj kupowalam wiec za mniejsza kase no i sie wtedy oplacalo .

ide te placki robic :-p

ja tez wstaje pozmywac i pozamiatac podloge bo rano misiek znow z tych buciorow cala piaskownice rozniosl :wściekła/y:
a na obiad mam mielone z zamrazarki :-p i brokula z buleczka na masle :tak:

jedyneczka fajną masz lodówkę, że takie smakołyki ukrywa, u mnie otwierasz i od razu widać, że nic nie ma :-D:-D
Mogłabym ją w końcu umyć,,, chyba zaraz się za to zabiorę, bo Maryśka zaginęła :confused2:

właśnie ledwo uszłam z życiem:baffled: taka jestem mądra...tak podciagałm rolete w kuchni, że sie urwała i zleciała mi na głowe, rozwineła się i wywaliła doniczke z kwiatem i zwaliła co napotkała po drodze na stole:eek:...

reklama
Mi się też różne głupoty śnią
Ja dzisiaj na obiad mam kluski z pieczenią i buraki :))Pychaaaaaa-i jak tu za wiele nie przytyć hihihi
Ja się póki co mieszczę w kurtkę zimową i mam też taki płaszczyk rozkloszowany więc jakby co to będe w nim chodzić.

Do góry