• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
yustynia no witaj biedulko bez netu, nie wyobrażam sobie teraz jakby mi zabrali:no:To życzę aby nastały dla ciebie dobre czasy czyli z netkiem;-)A my tu sobie zrzędzimy na bóle, lekarzy, ukochanych i kto tylko się nawinie pod obstrzał:-)

A w tropikach to im nie grozi przegrzanie kliklaków bo chodzą w luźnych gatkach jeśli wogóle w gatkach:-D

o znalazłam fajny kinkiet do pokoju nad stół. Chciałam lampę wiszącą ale nie chcemy ciągnąć kabli przez pół sufitu, bo nie mamy możliwości zamaskowania tego:

Ale mnie M wkur......:wściekła/y:Pajac jeden:wściekła/y:
Przyszedł położył się i ma wszystko w d.... Strzyknęło mnie coś w kręgosłupie i promieniuje na tyłek i nogę.Ledwo chodzę.Spróbowałam go zwlec z łóżka żeby powiesił mi pranie bo nie dam rady z tymi plecami,a chcę wrzucić następne.
Próbowała go delikatnie obudzić to mi pojechał aż sie popłakałam.:-(
"Co kur...dziecko chcesz obudzić?Zadowolona będziesz jak się obudzi? Sama sobie pranie wieszaj-zle sie czuję"
Buc osr....:wściekła/y:

dzamenka czekamy na wieści:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry