• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Moj za to dzwonil z pracy happy bo wczoraj zachcialo mi sie po kilku miesiacach przytulania ..z racji,ze mamy zakaz trzeba bylo inaczje sobie radzic :laugh2::sorry:
nawet jak pytalam czy moge jakies ciuszki kupic na ebayu powiedzial a kup,kup :happy:faceci ........:laugh2:
skąd ja to znam. Po ostatniej prawie 2 h akcji był taki happy, że obiecał, że mnie zabierze do restauracji na Dzień Kobiet:-D:-D Szkoda tylko, że muszę tyle czekać, żeby "nagrodę" odebrać :baffled: To już walentynki są wcześniej...

Olałam go i tyle.Niech mnie w du... pocałuje.Wogóle się do niego odzywac nie będę.Egoista jeden:wściekła/y:Krzyk już nie działa, o ostatnio często mi nerwy puszczają i sie drę więc się przyzwyczaił.

Vanilka mój za to dzisiejsze zachowanie to może na miesiąc zapomnieć o przytulaniu,a o miłości francuskiej na rok:crazy::-p

kasik mnie sie tez chce takiego jedzonka musze M zdopingowac

tylko momentami mi go zal ze tyle poza domem jest a co tam ja musze w domu a nei chce to on bedzie znal z drugiej strony

mammi paskudnie się zachował, pewnie będzie mu później głupio ale niech się tak łatwo nie wywinie:no:nie znoszę krzyku i jak męzczyzna w złości mówiąc do mnie przeklina, aż się zaczynam bać wtedy:baffled:

ashika i prawidłowo, coś dla siebie siebie wcięłaś;-)

Vanilka he he mój M wczoraj był taki uskrzydlony :-)powiedział mi że sobie przypomniał dlaczego ze mną jest a ja mu na to że ja też :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry