Mysza1984
lalllalalala ;-)
mysza - mogłaś mu dać kropelkę do sklejania, jakby taką fakję zapalił, dopiero miałby po niej odlot:-)
:-d:-d:-d:-d:-d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mysza - mogłaś mu dać kropelkę do sklejania, jakby taką fakję zapalił, dopiero miałby po niej odlot:-)
mammi - dokładnie, tylko wcześniej wystaw go na balkon, żeby było lodowate![]()
skąd ja to znam. Po ostatniej prawie 2 h akcji był taki happy, że obiecał, że mnie zabierze do restauracji na Dzień KobietMoj za to dzwonil z pracy happy bo wczoraj zachcialo mi sie po kilku miesiacach przytulania ..z racji,ze mamy zakaz trzeba bylo inaczje sobie radzic
nawet jak pytalam czy moge jakies ciuszki kupic na ebayu powiedzial a kup,kupfaceci ........
![]()

Szkoda tylko, że muszę tyle czekać, żeby "nagrodę" odebrać
To już walentynki są wcześniej...
Krzyk już nie działa, o ostatnio często mi nerwy puszczają i sie drę więc się przyzwyczaił.

skąd ja to znam. Po ostatniej prawie 2 h akcji był taki happy, że obiecał, że mnie zabierze do restauracji na Dzień KobietSzkoda tylko, że muszę tyle czekać, żeby "nagrodę" odebrać
To już walentynki są wcześniej...
nie znoszę krzyku i jak męzczyzna w złości mówiąc do mnie przeklina, aż się zaczynam bać wtedy