reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Mysza... Bańki? No niezła jesteś :rofl2:

A ja wam powiem, własnie o mało co M śmiechem nie zabiłam... Siedzi w domu i mu się w głowie miesza ;-) Wyskoczył do mnie z tekstem: "a czy ty wiesz ze to siedzenie przy kompie to dzidzi szkodzi"?! A ja mu na to z grubej rury, jak wy tu dziś od rana: a to niie pomyślisz ze dzidzi szkodzi sprzątanie przeze mnie kuwety kota, prasowanie czy sprzątanie, tylko jedyną przyjemność chcesz mi ograniczyć? :wściekła/y: poza tym- dodałam jakem blondynka- dzidzi pod biurkiem w brzuchu siedzi i mu nie swieci w oczy ani nie promieniuje na mózg :-p

Ps. Czy Dzamena, już nie powinna się zameldować?
No tak faceci, oni widzą zagrożenie tam gdzie nie powinni
emih dobry patent z gumką muszę zastosować
vanilka ale to dopiero dzisiaj pierwszy raz miałam taki straszniejszy sen, generalnie dużo mi się w ciąży śni. Wczesniej miałam jakieś erotyczne z jakimiś aktorami i w ogóle czasem jakieś takie że strasznie ubawiona byłam. Tak tak, ale sny są nieliche.
No to nieźle miałam z tymi zakupami, powinnaś się nadal tym trudnić a my byśmy od ciebie kupowały.
Vanilka ja ciągle w takiej pozycji korzystam z laptopa i zakupiłam fajową rzecz w IKEI polecam, już o tym wcześniej pisałam. Poza tym ja cały dzień przy laptopie.
zobacz tak to wygląda
IKEA | Rozwiązania do komputera | Rozwiązania na laptop | BRÄDA | Podstawa pod laptopa
mammi oj 7 osób to już nie lada ekipa. A z tym tłustym brzuchem to nie przesadzaj, jak byłam na badaniu gin powiedziała, że może uda się u mnie, a ja chuderlak jak nic i takim urządzeniem podziałała i usłyszałam, ale mówiła, że we wcześniejszej ciąży łatwiej usłyszeć, bo te z macica nie jest taka powiększona
jedyneczka szperanie w zamrażalniku jest fajne, ja wyszperałam ostatnio truskawki, ale jak je rozmroziłam to je wywaliłam, bo jednak były jak kapeć i sobie przypomniałam, że one wiekowe są
atabe ja mam do zmywania dużo, ale zostawiam to M, a co tam
ashika super porada :-)

reklama
Świetne!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Muszę zapamiętać na kolejną okazje rozmowy z M ;-)
A kawał- już słyszałam (czytałam gdzieś?) Ale jest ŚWIETNY!!

Vanilka, niby promieniuje- dlatego wg kodeksu pracy kobieta w ciąży nie powinna pracować dłużej przy kompie niż 3godz. Wiem też że laptop na brzuchu to "niefajna" sprawa, bo grzeje dzidzię :baffled:

To ja będę miała córkę. Bo jak poszłam przed ciąża do gina na cytologię, miał w komputerze, że przepisywał mi tabletki anty, pyta, czy chcę, czy staram się o dziecko. Mówię, że odstawiłam. To on mi na to - gdzie pracuje mój M, ja, że jest kucharzem.
On pokiwał przecząco głową i mówi, że M ma moczyć jajca w zimnej wodzie, bo inaczej będzie po dzieciach :-D:-D

cos w tym podobno jest
ale tez jestem ciekawa czy moczyl:laugh2:
z drugiej str bez sensu bo wtedy nikt kto mieszka w tropikach nei mialby dzieci

moczył :-D:-D potem poszły testy owu w użytek i coś się spier.... bo od 14 dnia cyklu cały czas wychodziły 2 kreski. To mówię sobie, że to niemożliwe. M nie wychodził z łóżka. W końcu ok. 24 dnia cyklu, mówię do M że ma sikać, bo coś tu nie gra. Dodam, że testy kupiłam na allegro. Powiedział, że nie będzie bo jak wyjdą 2 kreski to się załamie. W końcu nasikał i nie było nic. Mówi - teraz ty sikaj. Nasikałam - 2 kreski.. Dawaj znowu do łóżka :-D
Więc jak widzicie - starania były owocne :-D Chyba testy pokazywały już ciążę, bo ponoć te hormony są bardzo podobne.

Cześć dziewczyny! Ja nadal kocykuję:-)
Właśnie skończyłam Was czytać, dowcip trafiony w samo sedno sprawy. Facetom dać samochód i jest ok.
Martwię się o magdzię, ale zanim coś naoisze pewnie trochę czasu minie.
Ja dziś po inspekcji babci i dziadka. Przyjeżdżają 1 na rok i tak im sie zebrało że mnie chorą odwiedzą:-). Nawieźli mi 2 siaty jedzenia, jakbym nic nie miałą i wojna miałą przyjść. Ale kochają, to sie liczy;-). Babcia prxzeraziła się palmą, tótą od niej dostałam na nwe mieszkanie kiedyś tam. Usłuszyłam bidulkę. Musiałąm pozmyślać, że to od mrozów i zimna większego chyba, nawet wmówiłam jej, że już wypuszcza nowe pędy. Ale minę babcia miała dziwną.
Mam nadzieję, że później udobruchałam ją smakołykami:-).

moczył :-D:-D potem poszły testy owu w użytek i coś się spier.... bo od 14 dnia cyklu cały czas wychodziły 2 kreski. To mówię sobie, że to niemożliwe. M nie wychodził z łóżka. W końcu ok. 24 dnia cyklu, mówię do M że ma sikać, bo coś tu nie gra. Dodam, że testy kupiłam na allegro. Powiedział, że nie będzie bo jak wyjdą 2 kreski to się załamie. W końcu nasikał i nie było nic. Mówi - teraz ty sikaj. Nasikałam - 2 kreski.. Dawaj znowu do łóżka :-D
Więc jak widzicie - starania były owocne :-D Chyba testy pokazywały już ciążę, bo ponoć te hormony są bardzo podobne.
:-D:-D:-Ddobre:-D:-D:-D

podziwiam
dZis sie pewnie smiejecie z tego

Vanilka ja poleguję na boku, jak zaczyna boleć to zmieniam bok:-)a lapka w górnej części ciała mam więc myślę że jest ok:confused:

No u mnie by się sprawdzała ta teoria bo eks z branży telekomunikacyjnej i był narażony na promieniowanie a M pół życia z lapkiem na kolanach i dziewuszki same:tak:

dziewczyny znacie jakies fajne romantyczne filmy ?????
chce cos sciagnac a uwielbiam romantyki polecacie cos ???

reklama
Do góry