• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

agatha delikatnie mówiąc trochę to było bezczelne z jego strony:no:

agatha atabe brak witaminy S na pewno nie wpływa na nich najlepiej, taka już męska natura ale nie mają wyjścia jak okazać wyrozumiałość bo zmuszać się nie powinno a już na pewno kiedy związane jest to z obawami o dziecię:no:Zresztą myslałby kto, rączek nie mają:-D

reklama
agatha delikatnie mówiąc trochę to było bezczelne z jego strony:no:

agatha atabe brak witaminy S na pewno nie wpływa na nich najlepiej, taka już męska natura ale nie mają wyjścia jak okazać wyrozumiałość bo zmuszać się nie powinno a już na pewno kiedy związane jest to z obawami o dziecię:no:Zresztą myslałby kto, rączek nie mają:-D

tak powiem dzis mojemu M :tak::tak::tak:

tiffi1 jak na razie na 1 miejscu jest Alicja, podoba nam sie też Agatka ale na 100% jeszcze nie postanowiliśmy. Teściowa marudzi i powtarza byle nie alicja co to za imie i wymyśliła jakąś Judyte czy coś. do mnie tego nie mówiła tylko do M.
A z tym przegrzewaniem i promieniowaniem u facetów coś musi być, bo mój M też jest informatykiem i poł życia spędził przy kompie no i faktycznie córa jak na razie :-)
Mammi Mój M w niczym mi nigdy nie pomaga i nic nie robi, co ciągle mu wypominam i wcale mi się to nie podoba bo ja nawet kawe czy herbate mu robie :wściekła/y:mieszkamy na razie u moich rodziców, ale jesteśmy razem ponad 7 lat i głównie przesiadywaliśmy u mnie. Rodzice narawde są super w porządku i nie wtryniają się, więc mógłby sam cokolwiek zrobić. Na razie tłumacze go sama przed sobą, ale tylko skończy się ten remont i zamieszkamy osobno to się okaże co z niego za ziółko :baffled: Mam nadzieje że się zmieni.

Witajcie Lipcóweczki:-)

Melduję się po bardzo długiej nieobecności (nie będę się tłumaczyć , po prostu jakoś tak...) na prośbę Geperty.
U mnie wszystko ok. Dzidzia rośnie i może za tydzień dowiem się co to za stwór zamieszkuje w moim brzuchu:-)
Od soboty jestem zaobrączkowana, a już dziś zdążyłam się z Małżonkiem poprztykać...Jesteśmy po przeprowadzce, nie wszystko w mieszkaniu jeszcze gotowe co doprowadza mnie do szału i się na biedaku wyładowuję. A teraz mamy dwa pokoje, więc się mogłam obrazić i zamknąć w sypialni, po czym wysłałam mu sms, że go kocham:-)

3 majcie się ciepło kochane:-)

Nie no... do rękoczynów u nas narazie nie dochodzi.Chyba,że ja mojemu plaszczaka sprzedam;-)Gdyby mnie uderzył-zostałby sam.
Raz jak mnie tak już na maksa wkurzył i nie wiedziałam co mam zrobić to go oplułam.:zawstydzona/y::szok:Już jak byłam w ciąży,a potem tak mi głupio było,że masakra.
Jak burak z burakowic i ostatni cham się zachowałam,ale minę miał nie tęgą jak to zrobiłam;-)
To ty bojowa jesteś :tak:
jedyneczka byle by zdrowe było, jak będzie dziewczynka będzie super, a jak chłopczyk to też super
atabe no to u mnie statystyka taka sama, bylo raz i to jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży
ashika i słusznie, jest jakaś rozmowa, a tu ni przypiął ni przyłatał, może panie kupią wózek
justaa osobiście ala mi się bardziej podoba niż agatka, ale to wiadomo co gust to gust.

a ja po pomidorowej jakoś głodna byłam i zrobiłam słodką chwilę, a teraz poprawiłam milky wayem

justaa Twój M powinien jednak coś w domu robić.Ja mieszkam u teściów dość któtko i robię praktycznie wszystko.Choć przyznam,że był taki okres,że krępowałam się iść i sama sobie kanapkę zrobić,ale to był sam początek.Teraz już o nic nie pytam,tylko podejmuje decyzje i już;-) Może trochę nieskromnie stwierdzę,że o ten dom w tej chwilii dbam najbardziej ja.Ostatnio kupiliśmy meble d.Mo przedpokoju.Wybieraliśmy je z M sami,kupowaliśmy i montowaliśmy również sami.Bez żadnego udziału teściów.
Twojemu pewnie jest tak wygodnie.Wymiga się,że się krępuje i nawet herbatkę musisz mu podać.Mój M na ogół pomaga,dzis mu coś odwaliło.Oczywiście sam nie wpadnie na to,że trzeba coś zrobić,ale jak go zagonię to pomaga;-)

tiffi Ja bojowa? Nigdy w życiu;-) Ja chodzącym aniołkiem jestem, tylko mój M czasem taki wkur....:laugh2: A tak poważnie to faktycznie czasem niezły diabełek ze mnie:evil:

Joaszka Własnym oczom nie wierzę.Miło,że się pojawiłaś:happy: I przede wszystki GRATULUJĘ świeżo upieczonej Małżonce:happy:

dzamena gdzie Ty jesteś,bo się martwić zaczynam:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vanilka też bym obejrzała jakiś fajny filmik....Ale ineternet dalej mamy z limitem więc lipa,że się tak wyrażę.

Rozglądam się za kuchniami i nie mam pojęcia co wybrać.:baffled:Nawet sama się nie zdecydowałam czy lepsze nowoczesne,czy klasyczne.Bardziej mi sie podobają nowoczesne,ale teściowie są starej daty i obawiam się,że średnio by im taka kuchnia odpowiadała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry