Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mammi ja wlasnie tez dopiero teraz zobaczylam. jestem zalamana. a wizyte mam dopiero 3 marca. najgorsze jest to ze przy tym przedwczesne porody stosuja zeby dziecko jak najkrocej bylo w matce. nawet w 6 miesiacu potrafia wywolac porod... :--
-( przepraszam ze strasze ale ja tez jestem przerazona...za dobry humor mialam i za dobrze sie czulam....
wiec sie nei martw na zapas i pomysl ze jak sie skaleczysz i wda sie zakazenie to grozi amputacja a ile razy sie skaleczylas?? i co ci amputowali do tej pory?? wiec nie czytaj wiecej takich bzdur o wywolywaniu wczesnych porodow
z olejkiem "skin so soft" avonu

atabe chyba uczulenie to nie bo nie mam nawet pol krostki. a to juz tak od tygodnia gdzies albo 2 mam i coraz bardziej sie nasila... kurde a moze to po tym basenie posranym![]()
a dawno tego uzywasz? bo ja np jak sie nim posmarowalam to wygladalam jakbym ospy dostala![]()

nie nei-nie ma niczegoi a'la ospa 

takie maialam cos po fissanie. olejku uzywam od jakiegos czasu ale sporadycznie i dluzej niz to swedzenie. nic tez nowego nie jem ani nie pije...