reklama

Lipiec 2010

Jeszcze w sprawie wybaczania,to co z tego,że bym się na niego gniewała.On może troche bardziej by cierpiał,ale mnie by to też sporo nerwów kosztowało.Poza tym teraz M zajmuje się małym,ma ko wykąpać ,a ja jestem wolna;-)

Ashika jak zaczął się łasić to najpierw usłyszał spiep....,ale chyba mam słaba wolę bo i tak wymiękłam.

reklama
Jeszcze w sprawie wybaczania,to co z tego,że bym się na niego gniewała.On może troche bardziej by cierpiał,ale mnie by to też sporo nerwów kosztowało.Poza tym teraz M zajmuje się małym,ma ko wykąpać ,a ja jestem wolna;-)
mammi mam takie samo podejscie do tego i dlatego przewaznie ja zawsze robie pierwszy krok w strone pogodzenia

atabe piszesz siedmiopak body a mnie piwo się rzuciło na myśl tylko sześciopak:-D

Oglądacie fakty?jakiś gnojek zgwałcił i ciężko pobił 10 latke - normalnie zatukłabym własnymi rękoma:wściekła/y:a matka tak bez emocji opowiadała o tym:baffled:rozmawiali też z matką dziecka tego gnojka która mówi że on strasznie agresywny i groził jak była w ciąży że jej łeb rozłupie:szok:a my znów na takiego będziemy dawać z podatków:angry:

Louise, a może te miejsca masz po prostu bardziej przesuszone? Mnie, choć balsamuję się cała często swędzą plecy, ręce, nogi, ale nie jakoś nadmiernie, wg mnie powodem jest siedzenie w domu, gdzie powietrze jest bardzo suche przez kaloryfery i tyle.

louise Toś mnie pocieszyła:baffled: Mnie w tej ciąży właśnie swędzi skóra na całym ciele,zwłaszcza po kąpieli.Myślałam,że to tak ja pisze Geperty od suchej skóry.Nie wiedziałam ,że to może wiązać się z chorobą.

Louise, a może te miejsca masz po prostu bardziej przesuszone? Mnie, choć balsamuję się cała często swędzą plecy, ręce, nogi, ale nie jakoś nadmiernie, wg mnie powodem jest siedzenie w domu, gdzie powietrze jest bardzo suche przez kaloryfery i tyle.
kurcze geperty wlasnie od paru dni mamy pozyczony wypasiony nawilzacz venty i idzie nam w powietrze okolo 6 litro wody/dobe. smaruje sie niby tymi wszystkimi olejkami i balsamami...:-( i nie mam az tak przesuszonej tej skory. a swedzi mnie nie do wytrzymania. plecy mam az do krwi podrapane a zadnych krostek....:-(:szok:

mammi ja wlasnie tez dopiero teraz zobaczylam. jestem zalamana. a wizyte mam dopiero 3 marca. najgorsze jest to ze przy tym przedwczesne porody stosuja zeby dziecko jak najkrocej bylo w matce. nawet w 6 miesiacu potrafia wywolac porod... :-(:-(:-( przepraszam ze strasze ale ja tez jestem przerazona...za dobry humor mialam i za dobrze sie czulam....

louise nie wmawiaj sobie kochana takich rzeczy. Sucha skóra w ciąży to nic dziwnego:no:masz wanne czy prysznic?bo są takie fakne płyny oilatum dla dzieci do kąpieli na b. suchą skórę. Pij bardzo dużo, smaruj często i obserwuj. Ja zapominam czasem żeby M mi plecy wysmarował i potem pół nocy się drapie:-pa czym teraz smarujesz ciałko?nie masz nowego płynu do mycia czy mydła?

reklama
sprobuje jeszcze pare dni ale to jest naprawde wrecz przykre uczucie. a do gina tez zadzwonie i chyba sobie te badania na watrobe zrobie na wlasna reke bo w sumie i tak finansowo na to samo wyjdzie co ze skierowaniem od mojego gina.

jedyneczka mam wanne ale znow slyszalam ze dlugie kapiele sa niewskazane w ciazy a zwlaszcza w goracej wodzie a ja w letniej marzne bardzoo a nawet w cieplej. teraz smaruje sie emulsja AA do b suchej skory "maslo kakaowe" na przemian z olejkiem "skin so soft" avonu. a brzuch i dupa i cycki specyfikami daxa "perfecta mama"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry