Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Taki głupi żarcik-wybacz;-) Nie stesuj się dla własnego dobra.Złość piękności szkodzi,a Ty niezła laska jestes i szkoda byłoby takiej buzi;-)Ja tu taka filozofie toczę,ale jakby mi przyszło leżeć to chyba cały dom by mnie znienawidził.Wiedzmą ze mnie niezła na co dzień,a leżaca wiedzma to mogłoby być zabójcze dla niektórych.
zadna z nas nie ma gwarancji jaka plec dzidziusia bedzie. i na pewno latwiej maja te ktore sa w 1 ciazy bo w zasadzie im wszystko jedno, zwlaszcza gdy 2 planuja...dlatego nie mowie "nie martw sie"-bo nie bede sie wymadrzac, nie wiedzac jakie to uczucie. 
ashika wdech wydech wdech wydech![]()

.
.
Nie potraie się gniewać długo.Zwłaszcza,że on podchodzi przytula ,a mi się miękko robi
Wybaczyłam szybko bo ładnie przepraszał;-) Faktycznie złoszczę się łatwo i często,ale szybko mi przechodziNie potraie się gniewać długo.Zwłaszcza,że on podchodzi przytula ,a mi się miękko robi
![]()
a M jak widzi moja bojowa mine to nawet nie probuje podchodzic :-(

dodam ze swedza mnie dziwne miejsca typu szyja z tylu czy lydki... jestem posrana teraz :-