reklama

Lipiec 2010

Ania zazdroszczę imprezki-baw się dobrze:-)
Wszystkim dzień doberek:-D
Przypomniała mi się fajna rzecz z wczorajszej wizyty-jak położna szukała tętna detektorem, to dzidzia kopała akurat w czujnik i przez kilka dobrych chwil prawie nie doprowadziła nas do głuchoty;-) Wtedy M stwierdził,że to dziewczynki są takie złośliwe:happy: Gdyby nie ta waga, to dzisiaj miałabym wyborny humor:sorry:

reklama
dzieńdoberek:-) u mnie tak sobie ostatnio, miałam krwiomocz i ból nerek, lekarze odsyłali mnie od jednego do drugiego:wściekła/y:niby nic takiego w usg nerek nie wyszło, to ja się pytam, skąd te bóle? ale jakoś nikt nie umiał mi odpowiedzieć:no:jutro idę znowu do lekarza:-(jestem przerażona, bo takie bóle nerek mogą wywoływać skurcze macicy... tak się boję o Mojego Maluszka:-(

Cześć dziewczęta, widzę że ja nawet wczesna dzisiaj:happy:

agatha to nie twoje kochanie poszło imprezować wieczorem a potem o twojego hausa miał "ale" że nie sprzątnięte?Jak pokręciłam to sorki, to już byłny drugi raz wczoraj i świadczyłoby to o coraz gorszym stanie mojej mózgownicy:szok::-)
No ja niestety też w lichym nastroju od rana bo M zmierzły i zły jak powiedział:-(Mówi do mnie miło i widzę że się stara ale czasem jak palnie tekst o pierdołe jakąś to szkoda gadać, więc się nie odzywam wtedy;-)Posądza o ten stan rzeczy materac i niewyspanie, ja ponoć też dziwnie teraz się układam i nie miał się jak bidulina przytulić w nocy kiedy spać nie mógł, może to on jest w ciąży?:confused::laugh2:No i zamartwia się o kiepski obrót w firmie tyle że ja też, ale nie wyrzywam się na nim:-(W dodatku plomba mi się wczoraj ukruszyła na jakiejś żujce - to chyba kara że podkradam dziewczynom:-)Dlatego też wybieram się dzisiaj do fryzjera na poprawę humoru:tak:

Supcio no fajne traktowanie za 120 zł, mam nadzieję że przeprosiłaś pana doktora że wogóle zajęłaś mu czas:-D

louise a ja sobie przypomniałam że miałam tak jak ty kiedy mieszkałam u rodziców , całe ciało swędziało zwłaszcza po kąpieli i też bez żadnych widocznych objawów skórnych, wszystko ustąpiło po przeprowadzce a zdarzało się znów po kąpieli u rodziców - a była tam mocno chlorowana woda, aż czasem było czuć specyficzny zapach. Daj znać jak pogadasz z ginkiem;-)

ania_pestka jak się dobrze czujesz w nowym kolorku to najważniejsze:tak:Koniecznie daj zdjęcie abyśmy mogły popodziwiać:-)No i udanej imprezki;-)

oczekiwanie też tak mam z tym uciskiem na pęcherz i nie jest to miłe:no:kładę się wtedy na jednym i drugim boku aby dzidziol się przesunął:-)

czesc laski :)

Louise mój synek na przesuszoną skórę zażywał kąpieli z dodatkiem Emolium (chyba emulsja do kąpieli, ale ręki nie dam sobie uciąć) i wydaje mi się, że jest nieco tańszy od Oilatum, ale na pewno oba te produkty są warte polecenia :tak:.
geperty ja mam emulsje do smarowania na b sucha skore wllasnie emolium do punktowego stosowania i jest dobra wiec to co mowisz tez sobie zakupie albo to co jedyneczka mowi oilatum. tylko trzeba kapiele zaczac zazywac zamiast prysznica...:dry:

agatha moze za jakis czas sie to unormuje z tym klotniami :tak: albo faktycznie musicie od siebie odpoczac. a tu jeszcze teraz takie nerwowe jestesmy...

supcio
ciesze sie ze z dzidziem wszystko ok :tak: ale Ci lekarze sa dobrzy... 120 zl 5 minet wizyta i jeszcze z łaska...rece i cycki opadaja

ania pestka
to milej imprezki ;-) wrzuc zdjecie w nowym kolorku wloskow :tak:

mruczka nie przejmuj sie ta waga az tak bardzo...zrzucimy po ciazy. a wtedy dietka to czy sie chce czy nie chce a i bieganie kolodziecka jako intensywne cwiczenia fizyczne. wiec zalecam spokoj i olanie faktu...;-):-) ja w kazdym razie mam taki zamiar :tak:

dzieki dziewczyny za rady. wczoraj to sie juz tak zestresowalam ze i serce mnie zaczelo bolec i jakis stan ciaglego niepokoju mialam i na dokladke jeszcze brzuch na dole i zoladek mnie zaczal bolec z tego wszystkiego. dzis juz lepiej i samopoczucie tez. ale juz znow zaczyna swedziec wiec tel do gina na bank bedzie. ale juz nie truje.

i ja sie witam z rana

milego dzionka zycze wszystkim

ja dzis do tych po ciemnej stronie dolaczam :-( kompletnie nie moglam spac i jeszcze mnie M z rana wkurzyl bo mial wyprawic synka do szkoly a wstac musialam ja :-(
jeszcze przed chwila mnie zapytal czy mu koszule wyprasuje :szok: pierwszy raz odkad jestesmy razem !!!!! chyba dlatego ze mi wstawac nie wolno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

supcio ten twoj lekarz to gbur jakis kompletny ja bym mu nie odpuscila

Witam kochane;-)

Widzę,że dziś nastroje ponurawe.Mój komponuje się z nimi wprost idealnie:-(
Pisząc rótko:Od rana mam kiepski humor.Zaczęło się już wczoraj, po tym jak napisałyście,że nie powinnam tak szybko wybaczać uryczałam się jak bóbr i wygarnęłam mu wszystko:że mi żle,że mnie wcale nie szanuje,że w niczym nie pomaga i nie dba o naszą ciążę,że popija piwko,a ja mam mu tylko ciągle wybaczać:-(Rano uż też zdąrzyłam się popłakać,bo wkur...mnie to wszystko.
Człowiek się kurcze stara,a nikt tego nie docenia.Niby poszło o blachostkę,ale jakaś rozżalona dziś jestem.Zmywam ciągle podłogę,a szwagier ubłoconymi buciorami łazi po całym mieszkaniu i ma wszystko gdzieś bo przecież służaca i tak posprząta:crazy: Z M rozmawiam,ale zle mi jakoś:-(Chyba biomet dziś mamy niekorzystny bo nastrój to naprawdę mam grobowy.Na dodatek sniło mi się,że urodziłam dzidzię w 22 tyg.i położna mi powiedziała,że nie ma szans żeby mała przeżyła:-(.Obudziłam się zalana łzami.
Zmykam dziewczęta bo jeszcze zarażę Was moim dzisiejszym pesymizmem.Poza tym córcia ma jutro urodziny.Trzeba coś upiec i prezencik nabyć.;-)Kurcze 8 lat łobuziara kończy,a dopiero co położna kładła mi takie maleńkie pomarszczone cudo na piersi mówiąć może pani przywitać się z córeczką:happy: Ale ten czas leci....

reklama
Witam :-)

Dziś niestety też marnie ze mna obudziłam się przed 4 na siku i sie okazało że w kibelku strasznie szumi wiec pozaglądałam gdzie się dało i stwierdziłam że jakaś rura pękła bo mokro w dziurze z licznikami, ale że to środek nocy to coż zrobić no i już nie usnęłam. Rano o 7 jak zaległam jeszcze na godzinke to sąsiad z dołu zaczął do drzwi alarmować dzwonkiem że mu sufit przecieka no i zaczęła się jazda z administracją w sumie sedno takie że własnie mi kują pół kibelka :szok::wściekła/y:
Jestem zła że znów u nas, nie wyspałam się ani troche i na dodatek oni się tłuką a mnie znów głowa boli :baffled:

ania_pestka dobra zmiana zawsze się przydaje ja niedawno z jasnego blondu na mocno ciemny blond zmieniłam :tak:. Udanej zabawy życze

Mruczka te dziewczynki to chyba takie właśnie diabełki, bo moja też strasznie ruchliwa i się ginka dziwiła że jeszcze nic nie czuje jak ona tak fika strasznie a usg to chyba z 30 min mi robiła bo nie mogła nic uchwycić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry