reklama

Lipiec 2010

witam dziewczyny :)
Ja zjadłąm śniadanko i wypiłam Bobo Fruta-chyba pojdę na spacer chociaż pogoda nie zachęca.
Mammi nie dołuj się-wszystko będzie dobrze.
Dzamena mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej........
Louise daj znac jak zadzwonisz do ginekologa co powiedział na to swędzenie.

reklama
Hejka, wczoraj jak się położyłam z M. (chorym :wściekła/y:) do wyrka to nawet nie wstałam lapka wyłączyć, taki mnie leń ogarnął.

A po dzisiejszych postach wnioskuję, że to może być najgorszy dzień w roku :baffled:, ja też dołączam do grona niezadowolonych, ale nie przez M. tylko przez potworny ból głowy :confused2:.

witam - ja juz po kawusi, sniadanku, zaprowadzeniu malej do przedszkola, zakupach, przygotowaniu produktow na obiad...odpoczywam...choc mialam jechac do sis...ale len mnie ogarnal:eek:...a za oknem pieknie swieci sloneczko!

czy Was tez brzuchy, boczki zaczynaja swedziec?:crazy::-D

ja też się witam dziewczynki :happy::happy:
ja mojego humoru określić nie umiem, bo chyba jeszcze nie wstał :-D
Pogoda faktycznie nie nastraja, ale co zrobić...
M w pracy... jestem skazana sama na siebie... a to niebezpieczne:-)
W sumie planów nie mam żadnych, poszłabym na spacer tak jak Madzik, ale niestety ja nawet nie umiem spacerować... Obiorę sobie trasę i przelecę ją w 2 min. mam po dziadku takie tempo, że nikt za mną nie umie nadążyć. :confused2: Może przy dziecku nauczę się spacerować...:happy:

widze, że nastroje nie za dobre macie dziś:baffled:
za oknem nie świeci, ale dla was specjalnie znalazłam:tak:

Załączniki

• images[2].jpg
    images[2].jpg
    1,7 KB · Wyświetleń: 68
Wytajcie :-) Chyba bierze mnie jakieś przeziębienie :-( mam katar i coś z gardłem mi się dzieje. Może na wszelki wypadek zostane dziś w łóżku?

A tak z innej beczki: jeszcze tylko 5 dni do gina :-D

Więc dziewczyny ja przełamie te pochmurne nastroje...:-D:-D:-D bo ja dzisiaj w świetnym humorze....właśnie doszła do mnie sukienka na wesele i jestem bardzo zadowolona, oczywiście okazja na allegro i wylicytowałam za niecałe 40zł z przesyłką i jest nowa:-D:-D:-D na odpowiednim wątku zaraz wkleję stronkę z tą sukienką:tak:

mammi jak ktos jest cham totalny to nic nie zrobisz a na takiego przepraszam wyglada twoj szwagier przykre to

atabe dzieki za sloneczko, u mnie za oknem przeblyskuje momentami

Dziewczyny !!!!! pospacerujcie troche za mnie prosze

justaa piekny poranek nie ma co

reklama
Czesc:happy:
wstalam po 10 i odrazu poszlam szperac w lodowce ..wiec sniadanko zaliczone:tak:
nastroj u mnie pol na pol;-)obudzilam sie w nocy i brakowalo mi powietrza ...dzwonilam do mojej mamt co to a ona,ze na tle nerwowym:eek::baffled:
kurde jak ja naprawde spokojna jestem ..czasem jakis stresik ...
moze mysle za duzo??
poza tym dzisiaj musze chate ogarnac bo z deczka zapuscila sie hehe ..czekam juz na przeprowadzke wiec nie chce mi sie sprzatac :no:

atabe gratki 20tc :happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry