Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie atabe juz nas dupsko boli od lozka :-(
kurde ja niby nie musze leżeć a i tak cały czas leże

ale tymczasowo pojechał po córę, więc: korzystam 

I nie musi być konkretnych powodów- nagromadzony stres i bomba w naszych ciałach tyka 
Co tu tyle choróbsk żeśmy znów namnożyły? ;-)ja pomidory i wszelkie potrawy z nich uwielbiam od zawsze, szczegolnie te gdzie dodane jest oregano, bazylia, czosnek i ser... mniam
a herbatke popijam czarna z sokiem malinowym, miodem, cytryna i imbirem na te ch...... przeziebienie, no i oczywiscie syrop z cebuli i tona czosnku!

lepsze to niz zmienianie pieluch a i dziecko samodzielniejsze-potem do przedszkola jak znalazl :-)
) smaze. ja sie zadowole zupa
i na pewno sie gdzies ewakuuje wtedy. tak mi morze chodzi po glowie-chyba sobie pojade na 2 tygodnie na urlopik gdzies :-)
i jego wytworcow. w sobote u mnie imprezka wiec nie wiem jaka moi znajomi zrobia mine jak im powiem ze nie pali sie u nas (misiek rzucil razem ze mna). niech sobie obgaduja-jestem w ciazy i nie bede sie truc (i synusia) 

a to lezysz dla przyjemnosci a ja z musu i wcale nie jest fajnie jak nie musialam to tylko bym lezala a teraz to bym wszedzie chciala isc
tylko z nudy.............
) ani te które leżą bo sił już na życie nie mają: Atabe
;-) Leżałam miesiąc i powiem Wam szczerze: nie zazdroszczę, oj nie zazdroszczę!!!! Wzsystko tylko nie leżenie! Choć w poprzedniej leżałam jak Atabe z nudów i zmęczenia psychicznego i potem rozczulałam się nad tymi chwilami- ze mogłam- po urodzeniu córy!
u mnie nie ma problemu bo moi przyzwyczajeni do palenia na dworze tak czy siak jako że M nie pali (no okazjonalnie) i w domku palić nie da
ale to dobrze bo nawet jak nie mieszkałam z M i sobie sama nasmrodziłam to prałam i pucowałam żeby nie było tak czuć:-)tak marzę żeby mi się udało do nałogu nie wrócić a z drugiej strony marzę żeby sobie zakurzyć