Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba w ciazy jestem

ja mam wlasnie teraz odruch bo sie mieso na zupe gotuje...bleeeeeeee
fizycznie dam rade ale psychika bedzie sie domagac tego dymka.... i jednego po porodzie to sobie na bank zapale. ale potem chyba nie bo jak planujemy 2 dziecko to nie ma sensu zaczynac a potem znow sie tak katowac i meczyc.to byl koszmat te pierwsze 2 tygodnie-w zyciu taka wsciakla nie chodzilam

Witajcie Lipcóweczki:-)
Melduję się po bardzo długiej nieobecności (nie będę się tłumaczyć , po prostu jakoś tak...) na prośbę Geperty.
U mnie wszystko ok. Dzidzia rośnie i może za tydzień dowiem się co to za stwór zamieszkuje w moim brzuchu:-)
Od soboty jestem zaobrączkowana, a już dziś zdążyłam się z Małżonkiem poprztykać...Jesteśmy po przeprowadzce, nie wszystko w mieszkaniu jeszcze gotowe co doprowadza mnie do szału i się na biedaku wyładowuję. A teraz mamy dwa pokoje, więc się mogłam obrazić i zamknąć w sypialni, po czym wysłałam mu sms, że go kocham:-)
3 majcie się ciepło kochane:-)
czescdziewczyny dziekuje za troske,pewnie sie juz domysliłyscie czemu mnie nie ma.
jak dla mnie niestety to znów chłopak,chodziłam dzis po usg bez celu po miescie i wyłam jakie mam beznadziejne zycie i td,wiem ze ktos inny mógłby sie w głowe popukac.wolałabym sie chyba nigdy nie dowiedziec załuje ze byłam dzis na tym usg.ogólnie to siedze w domu i wyje ,troche poczytałam co u Was,nie odbieram tel i ogólnie to chyba długo sie nie pozbieram.
justa i mruczkagratuluje córeczek
Ja po prysznicu juz jestemczlowiek odrazu jakos lzej sie czuje
stwierdzilam ,ze wygladam jak krowa -cycki niedlugo do pasa bede miec :-(
louise obstawiam basen ..sama wiesz co w tej wodzie plywa ..wiekszosc to siki![]()
Dziewczyny ja mam pytanie, czy macie czasami takie odczucie ze brzuch wam zaraz rozsadzi??? albo jak idziecie to jakby na dole tak na pecherzu lezal wam kamien, ja tak mam i mnie to wkurza:-(

Witam z rana. Ja od 6 na nogach...mój synek postanowił wcześnie wstaćU nas dzisiaj szaro, buro i znów śnieg sypie...Włosy wczoraj zafarbowane z ciemnej blondynki zrobiłam się brunetką...ale mi się podoba, potrzebowałam jakiejś zmiany
co prawda jeszcze bledsza się wydaje ale nad tym popracuje przy makijażu... a dzisiaj makijaż trzeba zrobić, włosy ułożyć bo na imprezę się wybieramy...urodziny siedmiolatka
no ale na jakiejś sali zabaw więc trzeba wyglądać jak ludzie
Miłego dnia:-)
Wiecie co ja zjadlam dwie miski ogorkowej a zaraz po niej pol sloika nutelliNie wiem co sie ze mna dzieje, chyba w ciazy jestem
![]()