reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzięki za info. Zupełnie zapomniałam, że już tydzień minął :-)

A na obiadek dziś serwuję spagetti. Pyszniutkie i szybkie :-)
nie ma za co-polecam sie na przyszlosc ;-):-) ps-u mnie juz tylko 5% zostalo :-)
mniam mniam -ja wrocilam do moich smakow pomidorowych sprzed ciazy i wszystko co z pomidorow powoduje u mnie zwis jezyka do pasa (a zwlaszcza spagetti :tak:)

ja pomidory i wszelkie potrawy z nich uwielbiam od zawsze, szczegolnie te gdzie dodane jest oregano, bazylia, czosnek i ser... mniam
a herbatke popijam czarna z sokiem malinowym, miodem, cytryna i imbirem na te ch...... przeziebienie, no i oczywiscie syrop z cebuli i tona czosnku!

Ja właśnie zjadłam zapiekankę...ale nie za dużo w końcu na imprezę idziemy trzeba miejsce w brzuszku zostawić na słodkości:tak:
Dzięki za przepisy, na pewno skorzystam...:tak:
Teraz idę się już szykować i synka, który właśnie na nocniku siedzi, może coś wysiedzi, żeby później niespodzianki na urodzinach nie zrobił:-p A tak w ogóle pisałyście kiedyś o nocnikowaniu...więc ja to chyba jakaś wyrodna matka jestem ale mój synek na nocniku siedział od 7 miesiąca, a teraz jest na etapie wołania be do nocnika...ale na ogół spóźnia się:sorry:tak czy inaczej nocnik może się wcześniej przydać;-)

Jestem po fryzjerze ale mało się wyluzowałam bo laska miała się wyrobić do 12.30 a jej zeszło pół godz. dłużej więc ja zmartwiona jak na szpilkach siedziałam bo Emi o 13ej wraca:wściekła/y:Ale z obcięcia jestem zadowolona więc jest ok:-p

R.usałka brzuszek i owszem, "poswęduje" mnie czasami:tak:Nie ma mowy żeby go nie posmarować bo od razu się upomina:happy:

atabe piękne słonko, dzięki za nie:-)

keejt no to łóżko i pychoty czyli mleczko z miodkiem i czosnkiem:-Dto masz wizytę w poniedziałek?ja mam we wtorek;-)

ania_pestka gratki sukienki, czekam na zdjęcia:tak:

Vanilka z uwagi na bliski remont (w maju:-D) ja też leń pierwsza klasa;-)Najlepiej jak pisze atabe, zmienić mieszkanie jak się zabałagani:rofl2:

louise nam palaczkom to się teraz dodatkowo węch wyostrzył;-)

perla dla mnie pomidore jest amore:-)a jeszcze doprawione tym czym piszesz jako omasta czy sosik to palce lizać, przedwczoraj jadłam z makaronikiem:tak:

Na obiad mam ziemniory i kotlety z kurczaka - ale że ja za kotletami średnio więc dla siebie muszę coś wymyśleć innego:-(

Widzę, że porę obiadową mamy. Wczoraj M pyszne naleśniczki przygotował, które właśnie sobie odgrzałam, pychotka. Smacznego przy obiadkach.

A u mnie słoneczko za oknem się pojawiło, od razu optymizmem napawa, mogłoby z nami już zostać...

louise nam palaczkom to się teraz dodatkowo węch wyostrzył;-)

podpisuje sie pod tym rekami i nogami :tak::tak::tak: jak M wczoraj pijechal do sklepu to zapalil sobie podrodze i dlatego go dlugo nei bylo bo sie wietrzyl :-D:-D:-D ale jak usiadlam na przeciwko niego i ruszyl reka to ucieklam tak smierdzial :zawstydzona/y::-(:-( Moja babcia zawsze miala swietny wech nie do wytrzymania z nia bylo bo nie mozna uzywac przy niej zadnych perfum i uwazac jakie kwiaty sie jej daje bo od razu ja glowa boli a teraz mam wrazenie ze ona kompletnie stracila powonienie jak sie z nia porownam :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry