reklama

Lipiec 2010

reklama
patipaula czekamy na opowieść;-)

dzamena no dobrze dobrze,już się nie gniewam:-p

ashika ja Ciebie też jakoś nie widzę w blond:confused:chyba że taki ciemny blond w popielatym chłodnym odcieniu ale nie jestem przekonana;-)Mnie się podobasz w tym zestawie kolorów co na zdjęciu:happy2:ale zawsze można przyciemnić gdyby coś:-)

OOO Patipaula i Dzamena się pojawiły!!Super :) :)
Ja już farbowałam włosy w tej ciązy jakoś w 13 tygodniu robilam balejaż z blondem i jeszcze będe 2 razy farbować do lipca-jakoś trzeba wygladać.
Dziewczyny ja mam straszny apetyt -wszytsko bym jadła.Tak narzekałam że nie tyję to teraz mam :((
No i jeszcze strasznie mnie wysypało na plecach-pełno wyprysków, no masakra jakaś-znacie jakieś środki na to ,które można w ciązy stosować??

OOO Patipaula i Dzamena się pojawiły!!Super :) :)
Ja już farbowałam włosy w tej ciązy jakoś w 13 tygodniu robilam balejaż z blondem i jeszcze będe 2 razy farbować do lipca-jakoś trzeba wygladać.
Dziewczyny ja mam straszny apetyt -wszytsko bym jadła.Tak narzekałam że nie tyję to teraz mam :((
No i jeszcze strasznie mnie wysypało na plecach-pełno wyprysków, no masakra jakaś-znacie jakieś środki na to ,które można w ciązy stosować??

najlepiej i najbezpieczniej przeczekac :-(

oczekiwanie no mam nadzieje ze wszystko ok u Was
ashika ja osobiście kompletnie nie wyobrazam sobie Ciebie w bląd uwarzam ze super wygladasz w ciemnych
a mojemu M matryca poszła w laptopie i mam masakre ,pisze na lapku a patrze w normalny monitor bo ukradłam z pokoju synowi na pare dni

madzik może sudokrem?stosuje się u noworodków więc myślę że bezpieczny .

Kurka musze lecieć do dentki jutro, już miałam być na początku stycznia ale mnie to choróbsko rozłożyło:wściekła/y:i teraz boję się jeść twardego żeby mi dalej nie poleciała ta plomba a ja taka głoooodna:szok:

cześć dziewczyny! :-)

ale dawno tu nie zagladałam :-( pisałam, pisałam i pisałam prace no i wreszcie napisałam,teraz czekam aż promotor mi odpisze i da znać co poprawić itp:-)

ciekwa jestem co tam u Was, napewno wszystko oki:-) troszkę poczytam bo o nadrabianiu nie ma mowy

hej dziewczyny
Mam pewne wątpliwości bo niby w ciąży zwiększa się ilośc wydzieliny z pochwy-czy wy też odczuwacie nadmierne upławy.Bo wizytę mam dopiero za tydzień i nie wiem czy to naturalne.Kiedy rano wstaje z łóżka to wylatuje mi sporo tego tak jakbym brała na noc jakąś globułke dopochwową i w dzień też muszę używac wkładek.Kolor tych upławów taki lekko żółtawy bezwonny-rano a w ciągu dnia białe.Wyszukując informacji na necie czytałam że to naturalne.Dajcie znac jak tam u Was sie to odbywa.

1. JA tez w maju bede miala remont HAWIRY :-pwięc dopisuję sie do tego wyjazdu nad morze z wami bardzo chetnie ;-)

2.Co do upławów, ja na pcozatku ciazy jeczałam tu dziewczynom ze mam mokro i mi cieknie po nogach;-) a okazalo sie ze to lekka infekcja - sprawdzic nie zaszkodzi u gina i wypytac czy jest ok.

3. Jak zdrzemnełam sie przed pracą sniło mi sie ze jem z perlą to zupe pomidorową..... tak mnie wzieło ze az w snach mi sie snicie :)

4. Czy wy tez tak macie jak ja, ze kiedy opowiadam cos mojemu eM o jakichś tam sprawach, to czasem dodaje ze kurcze mammi miala to samo, albo emih albo atabe albo ktos tam .... a on zdziwko:confused2: i kto jak co , o co ci chodzi :P
:-D:-D:-D:-D

reklama
spałam sobie teraz smacznie :happy: oglądałam mecz i mnie ululało.
:-D:-D śmiać mi się chce z naszego wątku o wózeczkach, bo widzę, że jest tak dobry, że ściągają mamy z innych m-cy, żeby poczytać i popytać. ;-)
teraz piję herbatkę - mango, brzoskwinia, i nadrabiam Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry