reklama

Lipiec 2010

Ale nie nie, zeby nie bylo mam na mysli cos tego typu:

PRZYKŁAD
eM- Moze zrobisz dzisiaj jakis gularz na obiad pycha
Olusia JA - O, czemu nie, własnie atabe dzisiaj robi i tez o tym myslałam...

i eM ma zdziwko bo nie wie co to kto to itd o co chodzi wogole:)

A on nic tam nie wie o forum wie ze sobie grzebie w necie, pewnie bylby zly ze sie tak wyzalam ale cóż :D zycie

Oczekiwanie, - bedziemy Ciebie oczekiwać :rofl2: i mam nadzieje ze wszystko ok bedzie :-(

reklama
Ja tez biore magnez plus potas na moją nerwicę i na mój podwyzszony puls.Piję też melisę :)
Jutro tłusty czwartek a ja juz 4.5 kg na plusie więc nie pojem sobie duzo :)Góra 2 pączki hihi

ja wlasnie czytalam ,ze na nerwice magnez zalecany ..
wiec i ja sobie kupie magnezik na moja nerwice hehe ..rety ja jednak mam nadzieje,ze to nie nerwica tylko stan przejsciowy /
Madzik a meliske mozna pic ?

nerwicę to ja też mam:-D i faktycznie magnez uspokaja... ale trzeba przyjmować dłuższy czas:happy:
zaraz spadam na discovery t&l bo leci miami ink, potem operejszyn na grubaskach, czyli wszystko to, co Myszki lubią najbardziej:-D

No już mi troszke lepiej :-) bo już po wszsytkim. Robotnicy wykuli w ścianie wielka dziurę, wymienili rurę i po godzinie przyszedł koleś żeby naprawić, więc nawet szybko poszło usunięcie awarii. Szkód też nie na robili bo udalo im się zerwać kafelki nie tłukąc ich, maja szczęście bo bym im nawymyślała :angry:

Ja się ulotniłam jak już sytuacja była opanowana i wramach relaksu wybrałam się z koleżanką do kina :-) byłyśmy na musicalu "Dziewięć" taki średni film ja wole w kinie horrory albo jakąś akcje obejrzeć. Ale taki babski dzień się przydał :-)

A teraz poczytam troszkę co tam dziś porabiałyście :tak:

Ale wymięta jestem.:eek:Ledwo na oczy patrzę,ale wpaśc do Was choć na chwilę musiałam po prostu.NAjpierw z córą na balu karnawałowym w szkole 3 godzinki,potem zakupy do sklepu i rundka za kuchnią.Nabyłam dla dzidzi fajną bluzeczkę w H&M,kurtkę dla Szymonka i parę gadżetów do kuchni i łazienki.
Jednak opłaca się po lumpkach chodzić.Kiedyś kupiłam córci suknię balową barbie za 25 zł w lumpeksie i dzięki tej sukni tańczyła chyba z każdym chłopakiem na balu:-D Powiem nieskromnie,że w tej sukience faktycznie fajnie wyglądała-była królewną,ale żeby aż tak zadziałała,że mamusie synków do tańca z nią namawiały,żeby tylko fotkę cyknąć:szok::laugh2:Najważniejsze,że Izuśka zadowolona i dumna jak paw;-)

Po przeczytaniu tych kilku stron dochodzę do wniosku,że na forum było dziś bardzoooo pomidorowo;-) Łobuziary jedne menu mi już od dłuższego czasu układacie.Co wyczytam-to na drugi dzień realizuję.
Jeżeli chodzi o informowanie M co na forum to nie robię tego.Czasem tez przez ramię zagląda,ale go opi.....Raz go złapałam jak wyszłam do kibelka-siedział i czytał mojego posta:wściekła/y:Teraz uważam.Aha! Dopytuje jeszcze czy o naszych łózkowych sprawach też opowiadam:laugh2:Pewnie myśli ,że my tak jak faceci tylko o sexie,samochoach i piwku tu piszemy;-)
Wybaczcie,że tak ogólnie,ale oczy mam już na zapałkach i mętlik w głowie:baffled:

oczekiwanie pamiętaj,że tu jesteśmy i czekamy na Ciebie -jak tylko znajdziesz czas i ochotę-pisz kochana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tiffi farbowałam, na brązik bo jestem szatynką więc tak dla kolorytu i ożywienia. A ponieważ nie będzie widać odrostów nieprędko znów będę farbowała dlatego myślę że to nie zaszkodzi. W I trymestrze tylko nie farbowałam. Pomyślcie ile mam naszych koleżanek było farbowanymi blondynkami i wszystko oki a przecież farby coraz lepsze i mniej toksyczne, ja sobie tak tłumaczę:happy::confused:
I zapomniałam napisać że córcia kochanieńka;-)
No ja się umówiłam na balejage, mój fryzjer zapytał w którym trymestrze jestem i że jak w 2 to ok. Bo już na siebie nie mogę patrzeć

Poza tym pojechałam do domku zobaczyć jak idzie fachowcom, no chłopaki działają, więc jest ok.

jestem;-) M jak wrócił z pracy to myślał, ze pomylił mieszkanie- nie poznał mnie:-D ale faktycznie czasem warto troche zaadbać o siebie:tak:

byłam w zarze i nie oparłam się kupiłam kilka ciuszków dla dzidzi:happy:

ide poczytać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry