reklama

Lipiec 2010

Patipaula ale skromne te twoje posty :-D.

A ja padam z nóg i na dodatek krzyż mi pęka, oczywiście zasuwam na pełnych obrotach bo M. chory :-(:wściekła/y:, tylko biedaczek chodzi do pracy i jak wraca to zasypia w ubraniu na kanapie, pognałam go do łóżka i przespał całe popołudnie, potem wcisnęłam w niego kolację, bo nie chciał jeść i herbatkę z miodem i cytryną, no i tabletki oczywiście, oj żeby mu się polepszyło, bo z dnia na dzień coraz gorzej :-(. Dobrze, że terapia czosnkowa mi pomogła, bo chyba Nikuś by się nami zajmował :-D.

No i w związku z jutrzejszym tłustym czwartkiem narobiłam faworków, już dziś zjadłam chyba z 10 :zawstydzona/y:, ale najbardziej to nie mogę się doczekać pączków z różanym nadzieniem, mniam :-).

Przejrzę jeszcze inne wątki i zmykam, dobranoc.

reklama
Ja obejrzałam ten sex w wielkim mieście, nawet może być dla kobitki w ciąży nudzącej sie w łóżku, ale spodziewałąm się czegoś lepszego.;-)
Mój M juz śpi, w końcu był 24 godz. na nogach, tak mu w pracy wyszło, ale dobrze bo lapka mam dla siebie:-). Jeśli chodzi o podgladanie, to chyba nie jest zaintresowany naszym babskim gadaniem. Ale wie o forum i nie przeszkadza mu to. Ja mu także nie zabraniam przesiadaywać na swoich stronach.;-)Jutro tłusty czwartek i będę musiałą liczyć, że ktoś mi przyniesie pączusia, może mamunia, bo na mojego M będę musiałą czekać do wieczora...
Aaaa, zapomniałabym, ciotka przyniosła mi dziś z lumpka 2 pary spodni ciążowych, fajne nawet, a za 16 zł to już nawet baaardzo:-D
Ale dzieciątko wierci mi się w brzuchu, chyba się buntuje, że ja znowu trzymam laptop na kolanach obok niego...
To odstawiam...

Oczekiwanie - zaglądaj do nas w miarę mozliwości, trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło:tak:

witajcie dziewczynki :)
Ja już wstałam,mąż zaraz mi przywiezie pączki :)))Ciekawe na ilu się skończy?:-D
Wczoraj wieczorem spuchły mi lekko kostki i sie zmartwiłam, ale ja cały dzien siedzę -może to od tego.Dzisiaj już jest ok.Macie tak czasami?
Miłego Tłustego Czwartku życzę :-):-):-)

Witam i zmykam dziewczyny :tak:

JA CHĘ PĄCZKA!!!!!!!!!!

pS. NArazie naszej wojenki z M ciąg dalszy: ale są już straty: jego spodnie i moja bluzka :eek: Nie, niczego nie cięłam: ze złości zaczęłam sprzątać łazienkę chlorem... ciągu dalszego można się domyślić...
A zaraz reszta badan córy i do lekarza, a głowa mi pęka- pewnie jesdnak to stres i "wewnętrzen ciśnienie" jak mama mówi :eek:

Oczekiwanie: PRZESTRASZNIE mi przykro! Będę wierzyć w cud raem z wami!

Louise- ja biorę już żelazo od miesiąca, ale wyniki i tak słabną a zmięsa wołowinę czasem chapnę, ale raczej nic poza tym :zawstydzona/y: POdobno mam zle wchłanianie i tyle bo na codzień (tzn bez ciązy) też mam zawsze HB w granicach 11 :confused2: E tam, jakoś będzie :-D

Jeszcze wiele miałam napisać, ale nie mogę jakoś się zebrać w całość bo farbiarni szukam :laugh2: Miłego dzionka dziewczyny!

Hej
WItam sie i ja porannie, od 8 w pracy a piesior sam w domu az do 17, mam nadzieje ze niczego mi nie zaleje :-(
Jade dzis po te nieszczesne wyniki badan, ale to wymkne sie cichaczkiem na chwile z pracy:)
Odrazu zachacze o jakas piekarnie po pączucha... a tymczasem miłego dnia dziewki :-p

Cześć lipcóweczki!
Lecę czytać dłuuuugi wątek o wózkach, chyba czas zacząć o tym myśleć (bo jakoś mi się wydawało że to jeszcze tyle czasu, a tu już prawie połowa :))
Smacznych pączków Wam dziś życzę!

Witam o bladym świcie:-)

mysza też tak mam z tą zastawką i dokuczało mi serducho kiedy się denerwowałam ale dokąd żyję we względnym spokoju nic się nie dzieje na szczęście choć z przyzwyczajenia noszę tablety w torebce:tak:. A magnez jest zbawienny na serducho i stresy zwłaszcza z vit B6, tą witaminę ginka mi kiedyś zaleciła przy antykoncepcji na poprawe nastroju.

mammi no właśnie my nie oni żeby gadać tylko o seksie, samochodach i piwie, my to sobie gadamy o seksie, ciążach i piwie:-D

tiffi gwarantuje poprawe nastroju po fryzjerze, ja np. nie uciekam już od lustra;-)

atabe mój M też wysunął gałki oczne jak wrócił a tu make up i fryz:tak:trzeba im czasem takie niespodzianki robić coby nie myśleli że tylko poza domem można fajne laski spotkać:-p

madzik1980 na opuchnięte kostki dobrze poleżeć z nogami do góry i lekka gimnastyka samymi stopami - to jedyna gimnastyka jaką uprawiam:-p

emih daj znać po wizycie u lekarza. Pewnie już to wiesz ale pozwól że się pomądrze:-)Na poprawe wchłaniania żelaza wpływa witaminka C:tak:

Któraś pytała o meliskę chyba - w każdym razie wolno ją pić w ciąży.

Mój M wie że piszę i bardzo jest z tego zadowolony. Przykładowa scena: ja nadaje o wózkach od kilkunastu minut a M pomrukuje udając zainteresowanie, więc ja zirytowana mówię " z tobą nie ma gadki idę pogadać z dziewczynami" na co M "i chwała bogu":-D

czesc kobitki :-)
ja wstalam wreszcie-wczoraj juz po 20 zaleglam i sie obudzilam tylko zeby zjesc lekarstwo i dalej kima :-D matko kochana tyle co ja w tej ciazy przespie to w zyciu swoim nie przespalam :szok: gin powiedzial zeby narazie nie panikowac z tym swedzeniem skory. moze to byc od chloru i zeby pic wapno i natluszczac skore a jak nie przejdzie to zadzwonic jeszcze raz

patipaula witaj spowrotem wlasnie o Tobie wczoraj myslalam typu czemu sie nie odzywasz...

madzik wypryski to pewnie hormonalne rzeczy i tak jak mowi ashika ja bym tego niczym jednak nie smarowala bo mozesz zaszkodzic. teraz skora jest o wiele wrazliwsza -nawet na wyprobowane i wczesniej uzywane specyfiki (tak zauwazylam u siebie). co do puchniecia to ja tez ostatnio cos sie zapuchnieta budze i kostki po calym dniu tez spuchniete :tak::tak::tak: mam nadzieje ze to tylko od luteiny

oczekiwanie uszki do gory i odzywaj sie czasem :tak:

anetka ale Cie dawno nie bylo....dobrze ze praca juz napisana i bedziesz miec wiecej czasu na bb :-D

supcio no to dobrze wiedziec ze perla niezle gotuje-moze i nam sie czasem przysnic w takim razie ;-) fajnie ze kolejna chetna do wyjazdu nad morze w czasie remontu :-D:-D:-D

kasik ja tez tak srednio zachwycona "sexem w wielkim miescie" dlugometrazowym. serial znacznie ciekawszy :tak::tak:

geperty ja tez mialam faworki robic ale dobilo mnie ze trzeba walkowac (stolnica gdzies w schowku, ale gdzie????...-widac jak czesto uzywana:-D) i bic ciasto walkiem. a ja w dobrym humorze wiec nie mam kogo sobie wyobrazic zeby ciasu porzadnie naklepac ;-) a prawdziwy powod: JESTEM LENIEM :-D:-D:-D smacznego i zazdroszcze checi (i faworkow)

emih to widze ze niezle narozrabialas wczoraj-chyba to Ty powinnas te faworki robic-ciasto by na bank bylo porzadnie zbite :-D:-D:-D a z zelazem to w takim razie moze lekarz co innego zapisze...-slyszalam ze wtedy oprocz zelaza zapisuja wieksza dawke kwasu foliowego. a miesko musisz zaczac jesc w wiekszych ilosciach :tak:. powodzenia u lekarza i na badanich coreczki :tak:

co do forum to moj M tez b zadowolony ze pisze bo ja jestem gadula a on wrecz przeciwnie i gdyby nie rorum to caly impet mojego gadulstwa skupialby sie na nim po 16 dzien w dzien. a tak to ma spokoj i b sie cieszy :-D raz kiedys tylko skomentowal ze sobie z forum czata zrobilysmy i patrzac na ilosc postow jaka napisalam od stycznia popukal sie w glowe :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ps-tak patrze teraz na mojego poprzedniego posta (a raczej na ilosc literowek) i nie moge sobie przypomniec jak sie nazywa ta choroba, gdy ktos ma problemy z pisaniem :-D:-D:-D

reklama
hej laski;-)
mam coś dla was:-p

Załączniki

• images[2].jpg
    images[2].jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 62
  • images[9].jpg
    images[9].jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama