atabe
Fanka BB :)
ide na sniadanko a potem sie ubieram i wychodze po paczki-kupie 5 i zezre wszystkie sama. tak mnie wkurzyl moj M ze historia. powiedzial ze nie kupi paczkow bo sa jeszcze 2 banany w domu (sam sobie je kupil) a skoro ja nie chce jesc to on musi bo sczernieja. kurde mowilam mu tysiac razy ze nie bede jadla zadnych zasr...ych bananow bo nie lubie i zeby wzial dla siebie tylko. to takie skutki. a meritum jest takie ze jedzie po pracy do rodzicow wiec sie paczkami i faworkami naje. a ja...przeciez nie musze... i tam mi fajnie ze siedze w domu. "bo niektorzy to musza pracowac" jak mi rano powiedzial. wrrrrrrrrrrrr!!!teraz to bym nawet mogla te faworki zrobic!!!!!
kup 10 i wpadaj do mnie zrobie herbatke

nie denerwój się tak- zlosc piękności szkodzi;-)
Ja nie wiem, może z nami coś nie tak, hormony nas niszczą czy co?! Ja też taka oaza spokoju, a tu proszę i martwego da się poruszyć ;-)
masakra. Teraz nie jem słodyczy i białej mąki. Mam już nie zaliczać takich skoków, bo to nie zdrowo

- i prawie się z rozpaczy popłakałam.Już się bałam,że może za przekleństwa mnie wywalili.Na szczęście nie.Nie wiem co bym bez Was zrobiła kochane.Ogólnie dobrze,że jesteście
Oby tylko szybko Ci przeszło