ania_pestka
Fanka BB :)
mammi wszystkiego najlepszego dla córci, udanej rodzinnej imprezy. Ja także czekam na zdjęcia Twojej księżniczki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hehehe-chyba mu kupie na prezent na rocznice nasza, ktora mamy w walentynkiDzamena, to kuruj swoje dziecię, ja odpukać mam jeszcze zdrowe (nie licząc pewnie tego zapalenia dróg moczcowych- na to stawiam) a co do ciotek forumowych- mówię wam- jakies fluidy przenosza się droga netową ;-)
Louise- polecam Twojemu M i Tobie książkę: "Pomocy, jestem tatą" czy jakoś tak. Wczoraj czytałam trochę w sklepie, śmiałam się a jednocześnie obiecałam ze nastepnym razem kupię dla swojego! Świetnie napisana i z pewnym "uświadamiaczem" dla facetów- o ograniczeniu ich praw![]()
:-)
to teraz ja taka troche bucowata ale w sumie uprzedzajaco grzeczna :-)

dziewczyny tak sobie mysle ze jakbysmy sie tak kiedys na jakies piwko w knajpie spotkały to chba by nas po godz wywalili za sprawowanie
dobrze ze sie pogodziliscie a do tego kazdy powod jest dobryJuż się pogodzilismy... ALe to nie pączki nas połączyły tylko jego suka-eksMAtko, co jeszcze?!
justaa na razie wirtualnie ale nie ukrywam ze moze fajnie by bylo zrobic zjazd ale moze juz jak sie "porozdwajamy"

ciekawe gdzie![]()