Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Sama się zdziwiłam, bo byłam przekonana, że o tym nie pomyśli, a prosić się nie miałam zamiaru, a tu taka niespodzianka
. Czasem pozytywnie potrafią zaskoczyć
. Kazałam przywieźć mu wieczór, bo jestem strasznie pełna. Zjadłam na śniadanie michę sałatki z pomidorów, ogórków, papryki, rzodkiewki i zielonej cebulki ze śmietaną. I do tego buła... A teraz cierpię za głupotę. Ale jak przywiezie pączki, to i tak je zjem
.u mnie nastrój dzisiaj o niebo lepszy, pogodzilismy sie z M, wyjasnilismy sobie.
Wieczorem mialam jakies skurcze brzucha i nie wiedziałam czy to macica czy jelita, przestraszylam się bardzo, ale po godzinie poleciałam pędem do kibelka i miałam potworną biegunkę, więc myślę, że to jelita i podejrzewam, że z nerwów, bo ostatnie dni były ciężkie... Dzisiaj czuję sie ok, ale miałam wczoraj stracha.
A dzisiaj pączka jeszcze nie jadłam, za to wcinam ryż na mleku, słodka chwilka:-)
ide na sniadanko a potem sie ubieram i wychodze po paczki-kupie 5 i zezre wszystkie sama. tak mnie wkurzyl moj M ze historia. powiedzial ze nie kupi paczkow bo sa jeszcze 2 banany w domu (sam sobie je kupil) a skoro ja nie chce jesc to on musi bo sczernieja. kurde mowilam mu tysiac razy ze nie bede jadla zadnych zasr...ych bananow bo nie lubie i zeby wzial dla siebie tylko. to takie skutki. a meritum jest takie ze jedzie po pracy do rodzicow wiec sie paczkami i faworkami naje. a ja...przeciez nie musze... i tam mi fajnie ze siedze w domu. "bo niektorzy to musza pracowac" jak mi rano powiedzial. wrrrrrrrrrrrr!!!teraz to bym nawet mogla te faworki zrobic!!!!!

hej laski;-)
mam coś dla was![]()
:-):-) swietneKupię sobie jakiś worek, który będzie imitował bluzkę

Witam południowo
Ja tylko na chwileczkę bo jak już wczoraj pisałam dziś rodzinne party urodzinowe Izabelci;-)
Smacznego pączkowania wszystki życzę![]()
no zdrowka duzo maluszkowija to mam szczescie mój mały był az 3 dni w pzedszkolu i znów kicha smarcze no masakra

u was też pada śnieg?...mam dosyć tej zimy![]()

chce wiosny chociaz bym sobie drzwi na balkon otworzylaJuż się pogodzilismy... ALe to nie pączki nas połączyły tylko jego eksA co do M, to moze pączki Was pogodzą.;-)
MAtko, co jeszcze?!